ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αυγουστή: «Καταφέραμε από τρία στημένα να δεχθούμε τρία γκολ»

Τι δήλωσε ο Κύπριος προπονητής

Δείτε τι δήλωσε ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Σωφρόνης Αυγουστή.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι και τα λάθη που έγιναν: «Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον πρωτοπόρο και ότι έχουμε να κάνουμε με μια ποιοτική ομάδα. Όμως καταφέραμε από τρία στημένα να δεχθούμε τρία γκολ. Είναι κρίμα για την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μου. Αν θέλεις να πάρεις κάτι από τέτοιες ομάδες, στις στημένες φάσεις πρέπει να είσαι πιο επιθετικός και πιο μαχητικός. Από το αποτέλεσμα δεν είμαι ευχαριστημένος αλλά από την προσπάθεια είμαι αρκετά. Σε ακόμη ένα παιχνίδι δεχθήκαμε γκολ από τα αποδυτήρια μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Εμείς έχουμε αρκετό δρόμο μπροστά μας. Αυτό που δουλέψαμε όλη την εβδομάδα στα στημένα, ειναι κρίμα γιατί όλα γκρεμίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο».

Για το πως μπορεί να βελτιωθεί το θέμα στα στημένα: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξουμε νοοτροπία. Να σκεφτόμαστε σαν νικητές. Έτσι πρέπει να σκέφτονται οι ποδοσφαιριστές. Μόνο έτσι μπορείς να αλλάξεις επίπεδο. Να είσαι συγκεντρωμένος σε κάθε παιχνίδι».

Για τη συνέχεια: «Ο στόχος είναι τον Μάιο να βρισκόμαστε στην Α’ κατηγορία. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε χαμηλά και πρέπει να πάρουμε περισσότερους βαθμούς».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ: Τελευταία Ενημέρωση