ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ο Βινίσιους αποχωρεί»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Ονησίφορο Σταύρου μίλησε ο επί του τύπου εκπρόσωπος του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου. Ο ίδιος μίλησε για τον Φανή, τον Βινίσιους, τον Γκιε και πολλά άλλα θέματα.

Αναλυτικά:

Για τον Φανή: «Πρόκειται για ένα δικό μας παιδί που τελειώνει την καριέρα του. Ένα ποδοσφαιριστή που έζησε πολλά με την ομάδα μας και πανηγύρισε τίτλο. Ο ίδιος ευχαρίστησε την ομάδα και πλέον θα συνεχίσει σε ένα άλλο πόστο ως ένα συνδετικός κρίκος μεταξύ παιχτών και διοίκησης».

Για τον Βινίσιους: «Αυτό το οποίο είπαμε και τις προηγούμενες μέρες. Σεβόμαστε τον ποδοσφαιριστή, τίμησε την φανέλα του συλλόγου μας, βοήθησε τα μέγιστα, όμως ζούμε σε μια επαγγελματική κοινωνία και δεν χωρούν συναισθηματισμοί και έτσι ο καθένας επιλέγει το καλύτερο. Ο Απόλλωνας ανανέωσε το συμβόλαιο του Βινίσιους καθώς πρόσφερε αρκετά, όμως ο ποδοσφαιριστής με τη στάση φαίνεται πως αποχωρεί την ομάδα. Ο Απόλλωνας έχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή και για να φύγει θα πρέπει ο Απόλλωνας να καρπωθεί ένα συγκεκριμένο ποσό»

Για την προετοιμασία: «Η ομάδα αναχωρεί για Αυστρία στις 22 του μήνα. Εκεί θα κάνει το προετοιμασία της και θα δώσει συγκεκριμένα φιλικά τα οποία έχουν ανακοινωθεί. Τα τέσσερα φιλικά θα μα βοηθήσουν να μετρήσουμε δυνάμεις με έμπειρους αντιπάλους που θα μας βοηθήσουν για τη συνέχεια».

Για τον Γκιέ: «Είναι λυπηρό, μια πολύ δύσκολη μέρα για τον Απόλλωνα και τον κόσμο μας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που συνδέθηκε με την ομάδα. Ήταν κόσμημα για τον Απόλλωνα όμως πρωτίστως μα ενδιαφέρει η υγεία του ποδοσφαιριστή. Δεν μπορούμε να πάρουμε ρίσκα σε τέτοια θέματα. Έχουμε δει πρόσφατα πολλά κακά γεγονότα και είναι ίσως η ώρα ο ίδιος να δει διαφορετικά το ποδόσφαιρο και τη ζωή. Τις επόμενες μέρες θα δούμε πως θα τον τιμήσουμε. Ήταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Συνέδεσε το όνομα του με πολλές επιτυχίες, Ευρώπη, Κύπελλα και γενικά ήταν βασικό στέλεχος στην 5ετια που πέρασε. Ο αποχωρισμός είναι σαφώς δύσκολος».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση