ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Έτσι μέχρι τέλους»

24sports team

info@24sports.com.cy

O Αντιπρόεδρος του Απόλλωνα Αντώνης Γλυκής μίλησε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη στην πρωινή εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου, 95.0 «Κάνε Παιχνίδι». Τα όσα είπε:

Σερί:«Ένα σερί νικών που πρέπει να το συνεχίσουμε, βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά για να καταλήξουμε στον απολογισμό στο τέλος. Από την αρχή η ομάδα ήταν καλή. Είχαμε ατυχίες, δεν υπήρχε ηρεμία για να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο. Εχουμε καλή κεντροεπιθετική λειτουργία και σταθερή άμυνα και προχωρούμε».

Διοίκηση: «Η πλειοψηφία του κόσμου βλέπει τη δουλειά της διοίκησης. Έχουμε αναλάβει να κρατήσουμε το καράβι του Απόλλωνα σε ήρεμα νερά. Περάσαμε φουρτούνες, πήραμε αποφάσεις, και λάθος και σωστές, τώρα υπάρχει ηρεμία. Αν υπάρξει ομοψυχία έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να πάμε καλύτερα».

Οπαδοί: «Είμαι σίγουρος ότι οι οπαδοί μας έχουν αντιληφθεί τις συνθήκες. Όταν έχεις καλή ομάδα, το μόνο που χρειάζεται είναι η υποστήριξη από τον κόσμο χωρίς ακρότητες».

Αποτελέσμα του ντέρμπι:«Αυτό που ήθελα είναι ο Απόλλωνας να κερδίσει τη Δόξα. Βλέπω και τα άλλα ματς, αλλά όταν εμείς δεν κερδίζουμε, τίποτα δεν κάνουμε. Έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια. Να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος να δούμε τους οπαδούς μας στα μάτια».

Διαιτησία με Δόξα: «Δεν θέλω να σχολιάσω. Ο Απόλλωνας δίκαια κέρδισε. Ειδα μια ανακοίνωση. Εμείς δεν μπαίνουμε στα fb για να κρατάμε ικανοποιημένο τον κόσμο».

Εθνικός: «Τον σεβόμαστε. Αν παίξουμε αυτό που ξέρουμε, θα πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Οικονομικό: «Κάναμε δουλειά, κλείσαμε τρύπες. Υπάρχουν όμως ακόμη προβλήματα. Υπάρχει πολύς δρόμος για να γίνουμε αυτάρκεις».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση