ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Γράφουν για συμφωνία 500.000 ευρώ με Χάνι

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ακυρώθηκε το ταξίδι του Πρόδρομου Πετρίδη στην Ιορδανία λόγω αυξημένων απαιτήσεων της Αλ Φαϊσαλί

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στην Ιορδανία, η ενδεχόμενη μετακίνηση του συμπατριώτη τους, Ομάρ Χάνι στον ΑΠΟΕΛ, βρίσκεται στο επίκεντρο των αθλητικών ειδήσεων. Ο 19χρονος ακραίος επιθετικός της Αλ Φαϊσαλί ενδιαφέρει ζεστά τους γαλαζοκίτρινους, ωστόσο, το deal δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στην ιορδανική ιστοσελίδα alghad.com, γίνεται λόγος για άμεσες εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα ενώ οι πληροφορίες των Ιορδανών αναφέρουν ότι η συμφωνία της Αλ Φαϊσαλί και του ΑΠΟΕΛ θα κλείσει με ένα ποσό που θα κυμαίνεται από τις €450.000-€500.000.

Εντούτοις, από πλευράς ΑΠΟΕΛ με χθεσινές δηλώσεις του Νεκτάριου Πετεβίνου στον ΣΠΟΡ FM, δεν έχει επιβεβαιωθεί το κομμάτι για το επικείμενο ταξιδί του Πρόδρομου Πετρίδη στο Αμμάν για ολοκλήρωση της συμφωνίας, όπως προκύπτει από τα όσα γράφουν οι Ιορδανοί.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες απ' την πατρίδα των Τάμαρι και Χάνι, αναφέρουν ότι το προγραμματισμένο ταξίδι του διοικητικού ηγέτη των γαλαζοκιτρίνων στην Ιορδανία που υποτίθεται ότι θα γινόταν χθες, αναβλήθηκε λόγω των αυξημένων οικονομικών απαιτήσεων της Αλ Φαϊσαλί.

Στον ΑΠΟΕΛ δεν κάνουν πίσω για την περίπτωση του νεαρού Ιορδανού, εφόσον και ο ίδιος επιθυμεί να αγωνιστεί στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Λευκωσία, ενώ σίγουρα το γεγονός ότι στον ΑΠΟΕΛ παίζει και ο Μούσα Αλ Τάμαρι παίζει καταλύτικό ρόλο και ενισχύει τη θέση των γαλαζοκιτρίνων. Στόχος τώρα είναι να πέσουν κατά πολύ οι απαιτήσεις των Ιορδανών, ενώ εξελίξεις για το θέμα αναμένεται ότι θα προκύψουν εντός των ημερών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Ο Τόμας Ντολ κατάφερε να εμφυσήσει τη δική του φιλοσοφία στην ομάδα

ΑΠΟΕΛ uber alles στην πράξη!

Ο ατομικισμός υποχωρεί και κερδίζει έδαφος το συλλογικό πνεύμα στην ομάδα της Λευκωσίας
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X