ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στο προσκήνιο ο Μπούλταους

Η επιτροπή προγραμματισμού και ο Μάριο Μπέιν ψάχνουν εδώ και καιρό ένα ακόμη κεντρικό αμυντικό. Είναι γνωστό πως ο τραυματισμός του Νικόλα Ιωάννου άλλαξε κάπως τα μεταγραφικά δεδομένα στους «γαλαζοκίτρινους» και έτσι η προτεραιότητα είναι πλέον ο κεντρικός αμυντικός.

Στο πλαίσιο αυτό φαίνεται πως η περίπτωση του Ντέιβ Μπούλταους απασχολεί τους «γαλαζοκίτρινους». Πρόκειται για 27χρονο Ολλανδό κεντρικό αμυντικό ο οποίος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Γερμανία και στην Νυρεμβέργη. Τον ποδοσφαιριστή γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ και έχει ξεκάθαρη εικόνα για την αξία του.

Δυνατό στοιχείο του Μπούλταους είναι το ψηλό παιχνίδι μιας και το ύψος του 1.90 του δίνει πλεόνεκτημα. Παράλληλα το γεγονός πως είναι αριστεροπόδαρος σαφώς και αποτελεί πλεονέκτημα μιας και ο Μπέιν θα ήθελε ακόμη ένα αριστεροπόδαρο κεντρικό αμυντικό πέραν του Νικόλα Ιωάννου ο οποίος ως γνωστό θα χάσει τεράστιο μέρος της σεζόν. Κάπου εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως ο Μπούλταους προέρχεται από γεμάτες σεζόν με την Νυρεμβέργη κάτι ιδιαίτερα σημαντικό που λέει αρκετά και για την αξία του.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον κάνουν δικό τους οι Γερμανοί έβγαλαν από τα ταμεία τους περίπου 600 χιλιάδες ευρώ. Μετά όμως από 3 χρόνια στη Γερμανία φαίνεται πως ο κύκλος του Μπούλταους έχει κλείσει και πλέον ψάχνει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Ενδιαφέρον πάντως για την απόκτηση του Ολλανδού αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού έχουν δείξει η Ουτρέχτη και η Τβέντε, ενώ βρέθηκε σε διαπραγματεύσεις και με την Καμπάλα. Το όλο θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα μιας και στον ΑΠΟΕΛ οι διεργασίες για τον κεντρικό αμυντικό τρέχουν.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση