ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Περί ισοβαθμίας ο λόγος

Ξεκάθαρο αποτελεί το γεγονός ότι με νίκη του ΑΠΟΕΛ, ο τίτλος θα βαφτεί για άλλη μια χρονιά γαλαζοκίτρινη, ωστόσο σε αντίθετη περίπτωση, τότε θα επιστρατευτούν... κομπιουτεράκια. Δεν αποκλείεται λοιπόν σε περίπτωση που η ομάδα της Λευκωσίας δεν αξιοποιήσει την έδρα της, να προκύψει ο συνδυασμός αποτελεσμάτων εκείνος στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, που θα οδηγήσει ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ σε ισοβαθμία στο τέλος του μαραθωνίου.

Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό θα ευνοήσει την ομάδα της Λάρνακας, μιας και αν δεν ηττηθεί σήμερα στο ΓΣΠ και θα συνεχίσει να ονειρεύεται και θα έχει το πάνω χέρι στους μεταξύ των δύο ομάδων αγώνων, καταμετρώντας ήδη μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Αν λοιπόν η ΑΕΚ πάρει το διπλό, τότε ισοβαθμία στο τέλος προκύπτει εάν από εκεί και πέρα οι κιτρινοπράσινοι καταγράψουν μια νίκη και μια ήττα, την ίδια ώρα που ο ΑΠΟΕΛ φέρει δύο ισοπαλίες.

Εάν το ντέρμπι λήξει ισόπαλο, τότε ισοβαθμία στο φινάλε θα υπάρξει εάν ο ΑΠΟΕΛ φέρει ισάριθμες ισοπαλίες στις δύο τελευταίες στροφές και αντίστοιχα η ΑΕΚ κάνει το απόλυτο. Και στις δύο περιπτώσεις, η πιθανή ισοβαθμία θα προκύψει στους 77 βαθμούς!

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση