ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανόρθωση: Ο Νεόφυτος επέστρεψε και χρειάζεται στήριξη!

Δίκαια πήρε την κλήση στην Εθνική ομάδα

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Ο Νεόφυτος Μιχαήλ αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Ανόρθωση με σκοπό να αποτελέσει τον τερματοφύλακα που θα συναγωνιστεί τον Λόρια για τη θέση του «άσου». Όμως στην προετοιμασία ο Κύπριος κίπερ φάνηκε άτυχος και τραυματίστηκε σοβαρά. Εφτά μήνες μετά επέστρεψε και είναι έτοιμος όσο ποτέ με τη νέα χρονιά να καθιερωθεί στην ομάδα.

Μάλιστα παρά την μεγάλη αποχή που είχε, όταν επέστρεψε στην ενεργό δράση παρουσίασε πολύ καλό πρόσωπο. Ο Νεόφυτος αγωνίστηκε σε έξι παιχνίδια και στα τέσσερα κατάφερε να κρατήσει την εστία του ανέπαφη, ενώ δέχτηκε μόλις δύο γκολ.

Κατά την ταπεινή μου άποψη ο Νεόφυτος έπρεπε να αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια της «Κυρίας» από την μέρα που επέστρεψε, καθώς έχει συμβόλαιο τη νέα χρονιά με την ομάδα και χρειάζεται στήριξη για να μπορέσει να αποτελέσει το Ν1 της Ανόρθωσης.

Ο Βέσκο Μιχαήλοβιτς δεν χειρίστηκε όπως θα έπρεπε τον Κύπριο κίπερ, δηλαδή τον έβαζε δύο παιχνίδια και ήταν εξαιρετικός, όμως το επόμενο τον άφηνε στον πάγκο ή και εκτός αποστολής. Σίγουρα αυτό το πράγμα για έναν τερματοφύλακα που ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης τόσο καιρό και κατάφερε να επιστρέψει και να είναι σε καλή κατάσταση, δεν είναι και το καλύτερο από πλευράς ψυχολογίας αλλά ούτε και φυσικής κατάστασης.

Όπως και να έχει ο Νεόφυτος όποτε κλήθηκε να αγωνιστεί τα πήγε εξαιρετικά, με αποτέλεσμα να κερδίσει την κλήση του στην Εθνική ομάδα από τον Τιμούρ Κετσπάγια και να στείλει το μήνυμα ότι κατάφερε να βγει νικητής και να επιστρέψει.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Τελευταία Ενημέρωση

Γκαγιέγο/Respect

Γκαγιέγο/Respect

Κερδίζει τον σεβασμό ο Ισπανός κόουτς όχι μόνο για την αγωνιστική εικόνα...
Θεόδωρος Τσιολάκης
 |  ΑΝΟΡΘΩΣΗ