ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΕΛ: Κατήγγειλε Αργυρού και Σωτηρίου

Άλλη μία ενέργεια των γαλαζοκίτρινων προς την ΚΟΠ

24sports team

info@24sports.com.cy

Αφότου αποστάληκε επιστολή από την ΑΕΛ προς την ΚΟΠ, μέσω της οποίας υποβλήθηκε αίτημα (δες εδώ), ώστε να ακούσουν οι γαλαζοκίτρινοι την ενδοεπικοινωνία των διαιτητών της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό (3-0) και του VAR, η Λεμεσιανή ομάδα προέβη και σε μία άλλη ενέργεια.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ομάδας της Λεμεσού, προχώρησε οριστικά σε καταγγελία του διαιτητή Ανδρέα Αργυρού και του πρώτου βοηθού, Μιχάλη Σωτηρίου.

Έτσι, έγιναν πράξη τα όσα ανέφερε στη Cytavision μετά από τον αγώνα και ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, ο οποίος τόνισε ότι τα πράγματα έχουν ξεφύγει πάρα πολύ και ότι μετά από απόφαση του προέδρου Ανδρέα Σοφοκλέους, η διοίκηση θα προέβαινε σε καταγγελία.

«Αυτοί οι διαιτητές και οι βοηθοί κλήθηκαν να αποφασίσουν για 3-4-5 φάσεις και τις έκαναν όλες λάθος. Ευτυχώς υπήρξε διόρθωση από το VAR. Είναι πάρα πολύ κουραστικό αυτό το πράγμα. Ευτυχώς που κερδίσαμε γιατί κι άλλες φορές είχαμε παρόμοια γεγονότα και κάποιοι έλεγαν "μιλά η ΑΕΛ για τη διαιτησία επειδή έχασε". Είναι απόφαση του προέδρου, θα καταγγελθεί ο διαιτητής και οι βοηθοί του για όσα έκαναν στον αγωνιστικό χώρο», είπε πει μεταξύ άλλων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΕΛ: Λύση στο πρόβλημα

ΑΕΛ: Λύση στο πρόβλημα

Ένα στοιχείο που καλείται να διορθώσει όσο πιο γρηγορά γίνεται ο Γιανέφσκι
Εύη Χριστοδούλου
 |  ΑΕΛ