ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λάτσιο βγάζει στο... σφυρί τον Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς

Ο Σέρβος δεν ανανεώνει το συμβόλαιό του και οι «λατσιάλι» θα προσπαθήσουν να τον πουλήσουν το καλοκαίρι

Την απόφαση να βγάλει στο... σφυρί τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς πήρε η Λάτσιο, δεδομένης της επιθυμίας του Σέρβου χαφ να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ύστερα από αυτή την εξέλιξη η ομάδα αποφάσισε να τον παραχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και αξιώνει το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ!

Σημειώνεται ότι πριν από μερικά χρόνια η Λάτσιο ζητούσε ένα ποσό που έφτανε κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του, ενώ ο Σέρβος μέσος έχει καταγράψει αυτή τη σεζόν 6 γκολ και 8 ασίστ σε 36 εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις.

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Σέριε Α: Τελευταία Ενημέρωση