ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει να παίξει στο ΝΒΑ η Ρεάλ Μαδρίτης!

Το όνειρό του να δει την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΝΒΑ αποκάλυψε ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ

Στην κατεύθυνση της συμμετοχής στο ΝΒΑ δουλεύουν οι ιθύνοντες της Ρεάλ Μαδρίτης!

Αυτό αποκάλυψε ο Φλορεντίνο Πέρεθ κατά την διάρκεια συνέντευξής του, τονίζοντας ότι αυτό είναι το όνειρό του για την «βασίλισσα» και προσθέτοντας ότι θεωρεί πως πρόκειται για απολύτως υλοποιήσιμο σχέδιο.

«Παίζουμε 80 παιχνίδια κάθε σεζόν και τα περισσότερα από αυτά δεν είναι ανταγωνιστικά. Έχω το όνειρο να παίξουμε στο ΝΒΑ. Μόνο δύο ομάδες στο ΝΒΑ έχουν περισσότερους followers από την Ρεάλ και πιστεύω πως θα μπορούσαμε να δώσουμε νέα ώθηση στο πρωτάθλημα και να τους βοηθήσουμε να βρουν μία νέα διάσταση. Ξοδεύουμε πολλά χρήματα οπότε θέλουμε να παίζουμε με τους καλύτερους» τόνισε, ενώ αναφέρθηκε και στην προτίμησή του σχετικά με την περιφέρεια του κορυφαίου πρωταθλήματος στην οποία θα «έβλεπε» την ομάδα του.

«Θα ήθελα να παίξουμε στην Ανατολική Περιφέρεια. Η πτήση από την Μαδρίτη στη Νέα Υόρκη δεν είναι τόσο μεγάλο ζήτημα. Ξέρω πως το βλέπουν ως τέτοιο στο ΝΒΑ, αλλά θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να το πετύχουμε» συμπλήρωσε.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Βασίλισσα και στα social media

Βασίλισσα και στα social media

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τους περισσότερους ακολούθους και στα τρία μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνοντας τη... ...
 |  ΡΕΑΛ
X