ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δήλωση βόμβα του Μέσι για Νεϊμάρ!

Αποκάλυψε τους λόγους που δεν έγινε η επιστροφή του Βραζιλιάνου στην ομάδα

O Λιονέλ Μέσι μίλησε για την μεταγραφή του Νεϊμάρ που τελικά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει γίνει όλο και πιο αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του τον τελευταίο καιρό. Το ίδιο συνέβη και στην προκειμένη περίπτωση.

Η ατάκα του Μέσι θα συζητηθεί, καθώς ουσιαστικά αποκάλυψε ότι υπήρχαν άτομα που δεν ήθελαν να επιστρέψει ο Βραζιλιάνος. Χωρίς να πει ονόματα, έριξε την δήλωση-βόμβα και έκανε τους Ισπανούς δημοσιογράφους να ψάχνουν τις σχέσεις του Νεϊμάρ με τους πρώην συμπαίκτες του.

Παράλληλα ο Αργεντινός αναγνώρισε τις δυσκολίες που έχει μια τόσο μεγάλη και δαπανηρή μεταγραφή, εξηγώντας ότι από μόνη της ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί. Άφησε επίσης να εννοηθεί ότι η Μπαρτσελόνα πλέον, δεν μπορεί απλά να δώσει ένα τεράστιο χρηματικό ποσό για να κάνει δικό της το παίκτη. Τέλος, μίλησε για το θρυλικό «MSN», το οποίο αναβιώνει ακόμα, μέσω μια κοινής συνομιλίας που διατηρούν οι πρώην συμπαίκτες.

Η δήλωση Μέσι

Ο Μέσι, ερωτηθείς για το «σίριαλ» του καλοκαιριού απάντησε: «Η μεταγραφη δεν έγινε γιατί, πρώτον είναι δύσκολο να φύγει από εκεί. Δεύτερον, εξαιτίας του τρόπου που έφυγε από εδώ. Υπάρχουν άνθρωποι εδώ που δεν θέλουν να γυρίσει. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Θα μας έκανε υπερομάδα! Όμως την ίδια στιγμή είναι απόλυτα κατανοητή η αντίθετη άποψη. Μιλάμε συνέχεια. Έχουμε ένα group, εγώ ο Σουάρεζ, ο Νεϊμάρ και κανένας άλλος».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X