ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Λουτσέσκου: «Έχω πέσει θύμα ξενοφοβίας, αλλά πλέον δεν δίνω σημασία»

O Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στην πατρίδα του για τη δική του εμπειρία στο θέμα ξενοφοβίας

Το δικό του σχόλιο για την απόφαση ενός διαιτητή στη Ρουμανία να διακόψει το παιχνίδι Σεπσί-Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα, λόγω ρατσιστικών συνθημάτων από την εξέδρα, έκανε ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ συνεχάρη την ενέργεια του ρέφερι, αναφέροντας πως έχει πέσει και ο ίδιος αντίστοιχου φαινομένου και ζήτησε να παρθούν μέτρα από τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

«Ο διαιτητής σωστά έπραξε. Ο κανονισμός λέει ότι οι αγώνες θα πρέπει να διακόπτονται σε τέτοιες περιπτώσεις και εκτιμώ πολύ το γεγονός ότι είχε το κουράγιο να σταματήσει το παιχνίδι. Το ερώτημα είναι “πότε θα αποκτήσουμε την σωστή παιδεία”. Εμείς και όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου, γιατί τέτοιου είδους φαινόμενα.

Έγινε ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση και πρέπει να συγχαρούμε το διαιτητή. Χρειάζεται να υποστηρίξουμε την απόφαση του με δραστικά μέτρα που θα πρέπει να παρθούν», ανέφερε ο Ρουμάνος τεχνικός.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν έχει πέσει και ο ίδιος θύμα ξενοφοβίας και παραδέχθηκε ότι έχει συμβεί στο παρελθόν και πλέον έχει την ικανότητα να διαχειρίζεται τέτοιου είδους καταστάσεις. «Nαι, αλλά δεν έχει πλέον σημασία. Το συνήθισα και έχω την ικανότητα να ξεπερνώ τέτοιες καταστάσεις», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Sport FM

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΠΑΟΚ: Τελευταία Ενημέρωση