ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρόταση της ΑΕΚ για μετακινήσεις οπαδών

Την οργή της Ένωσης προκάλεσε η παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη προς το τέλος της συζήτησης

Για τις θέσεις που διατύπωσε στη συνάντηση των ομάδων με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, αλλά και τη δυσφορία που της προκάλεσε η τοποθέτηση Αυγενάκη, ενημέρωσε η ΑΕΚ.

Όπως έκανε γνωστό η «Ένωση», στη συζήτηση που έγινε για την ομαλή διεξαγωγή των playoffs ο εκπρόσωπός της, Γιώργος Κοσμάς, εστίασε σε τρία θέματα.

Αρχικά στην αλόγιστη και αναίτια, κατά την άποψη του συλλόγου, χρήση χημικών εντός αστικού ιστού, που προκαλεί τεράστια προβλήματα σε φιλάθλους και κατοίκους, αλλά και στο γεγονός πως σε άλλα ζητήματα που χρήζουν -όπως θεωρεί- αστυνομικής συνδρομής η ΕΛ.ΑΣ δεν την παρέχει παρά τις σχετικές εκκλήσεις.

Έπειτα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ εξέφρασε τη θέση ότι πρέπει να επιτρέπονται μέσα από ένα νέο θεσμικό πλαίσιο οι οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, όταν η γηπεδούχος ομάδα παρέχει εισιτήρια, διότι αυτές μπορούν να αστυνομεύονται αποτελεσματικότερα συγκριτικά με τις ανεξέλεγκτες μεμονωμένες μετακινήσεις.

Όπως τονίζεται από την «Ένωση», ο Υπουργός και η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ άκουσαν με προσοχή τα παραπάνω, έδειξαν να έχουν επίγνωση των συγκεκριμένων θεμάτων και υποσχέθηκαν περαιτέρω συνεργασία για την αντιμετώπισή τους.

Αντίθετα, την οργή της ΑΕΚ προκάλεσε η παρέμβαση του Λευτέρη Αυγενάκη προς το τέλος της συζήτησης.

Τότε που, σύμφωνα με όσα αναφέρει η ίδια, «με κατάπληξη είδαμε και ακούσαμε τον υφυπουργό Αθλητισμού να ξεκινάει -εκτός ατζέντας- έναν μακροσκελή απολογισμό του προσωπικού του έργου στο υφυπουργείο -από τον ΕΟΚΑΝ και την ΕΕΑ μέχρι την ΕΠΑΘΛΑ- σαν να απευθυνόταν σε εν δυνάμει ψηφοφόρους του! Κάτι που δεν είχε απολύτως καμιά σχέση με το αντικείμενο της σύσκεψης».

Μάλιστα, κατά τους «κιτρινόμαυρους», ο υφυπουργός Αθλητισμού έφτασε στο σημείο να επιπλήξει τους παριστάμενους, επειδή δεν απέδωσαν τα εύσημα για την καταβολή του ποσού στις ομάδες από τα κέρδη του στοιχήματος.

Σε εκείνο το σημείο μάλιστα «και αφού εξαντλήθηκαν οι αντοχές στο να παρίσταται κανείς σε μία διαδικασία αυτο-αποθέωσης εντελώς εκτός θέματος», όπως σημειώνεται από την ΑΕΚ, υπήρξε παρέμβαση από την πλευρά του Κοσμά.

Τονίστηκε λοιπόν ότι δεν είναι δυνατό σε σύσκεψη για ένα συγκεκριμένο σοβαρό ζήτημα «να ακούμε επί μακρόν τον υφυπουργό Αθλητισμού να κάνει στην ουσία προεκλογική ομιλία».

Ξεκαθαρίστηκε, δε, ότι «μετά από όλα αυτά, δεν έχουμε καμιά πρόθεση στο μέλλον να δώσουμε το παρών σε διαδικασίες μέσω των οποίων ο σημερινός υφυπουργός Αθλητισμού θα έχει ως στόχο την αυτοπροβολή του».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Πήλιος

Οριστικά στην ΑΕΚ ο Πήλιος

Ο Σταύρος Πήλιος θεωρείται ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αφού ολοκληρώθηκε το deal με τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον παίκτη
 |  ΑΕΚ