ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Κούγιας αναλαμβάνει την υπόθεση «κοντά δοκάρια»!

Ο γνωστός ποινικολόγος φαίνεται πως θα εκπροσωπήσει τον Ατρόμητο στον αθλητικό δικαστή

Ο Αλέξης Κούγιας είναι ο άνθρωπος που φαίνεται πως εμπιστεύονται στο Περιστέρι να τους υπερασπίσει στην υπόθεση «κοντά δοκάρια». Σύμφωνα με όσα αναφέρει το sdna λοιπόν, ο γνωστός ποινικολόγος θα εκπροσωπήσει στον αθλητικό δικαστή τον Ατρόμητο και πλέον υπάρχει αγωνία για την υπερασπιστική γραμμή και το πως θα δικαιολογήσουν τις υψομετρικές διαφορές στις δύο εστίες.

Θυμίζουμε πως ο Ατρόμητος, στον οποίο πρόεδρος είναι ο κ. Γιώργος Σπανός και Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος η κ. Κάτια Κοξένογλου, η οποία βεβαίως είναι και αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League , εμφανίστηκε ανίκανος να παρουσιάσει ένα κανονικό γήπεδο για να διεξαχθεί το μεγάλο παιχνίδι και διπλά ανίκανος να λύσει το πρόβλημα αφού οι Περιστεριώτες έσκαψαν χαντάκι αλλά και πάλι τα μέτρα δεν βγήκαν και είχαν την απαίτηση να διεξαχθεί αγώνας επιπέδου SL με αλλοιωμένα μέτρα στις εστίες.

Η ΑΕΚ με το που έφτασε στο γήπεδο και αφού εντόπισε το πρόβλημα ενημέρωσε τους διαιτητές και ακολούθως προχώρησε στην ένσταση για να διορθωθούν τα δοκάρια και να παιχτεί ο αγώνας σε κανονικές εστίες και όχι σε εστίες που έχαναν από τη μια 5-7 εκατοστά και στην άλλη 4, αλλά τελικά η διπλή ανικανότητα που αναλύσαμε παραπάνω, έφερε την αναβολή μετά τις μετρήσεις των διαιτητών και η υπόθεση «κοντά δοκάρια» πάει στον αθλητικό δικαστή. Εκεί όπου θα εμφανιστεί και ο κ. Αλέξης Κούγιας από πλευράς Ατρόμητου…

aek365.org

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΚ: Τελευταία Ενημέρωση