ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Σφάζονται» στην Αγγλία για τον Τσαλχάνογλου!

Ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση φαίνεται πως έχει στην Αγγλία και συγκεκριμένα στις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ ο Χακάν Τσαλχάνογλου της Μίλαν

Η φετινή χρονιά δεν είναι και από τις καλύτερες του Χακάν Τσαλχάνογλου. Κακά τα ψέματα. Ναι μεν ο Τούρκος χαφ μπορεί να είναι από τους πιο ταλαντούχους της Μίλαν. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα.

Γι’ αυτό το λόγο κιόλας οι άνθρωποι του συλλόγου σκέφτονται να τον… στείλουν. Παράλληλα, τα χρήματα που έχει λαμβάνειν δεν είναι και λίγα. Το μόνο που μένει είναι μία ομάδα που θα τα «σκάσει» για χάρη του. Όπως είχαν κάνει οι Ιταλοί για εκείνον το καλοκαίρι του 2017.

Κάτι που δεν φαίνεται να είναι πολύ δύσκολο. Και αυτό γιατί στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση τα προσόντα του ταλαντούχου μέσου. Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα τόσο η Γουέστ Χαμ όσο και η Λέστερ παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή του.

Όσο ήταν στη Γερμανία ο Χακάν Τσαλχάνογλο έβλεπε την αξία του να μεγαλώνει. Να αυξάνεται. Με γοργούς ρυθμούς. Όσο βρίσκεται στην Ιταλία φαίνεται πως ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Υπάρχει ελεύθερη πτώση.

Πέρα από μερικά «ξεσπάσματα» κανείς δεν έχει να θυμάται πολλά από τον Τούρκο ποδοσφαιριστή. Γι’ αυτό το λόγο και η Μίλαν θα είναι ικανοποιημένη αν στα χέρια της φτάσει πρόταση που θα αγγίζει ή θα ξεπερνάει τα 26 εκατομμύρια ευρώ.

Ούτε πολλά, αλλά ούτε και λίγα. Οι αγγλικές ομάδες έχουν δείξει πως αν θέλουν κάποιον πολύ βάζουν το χέρι τους βαθιά στην τσέπη. Στην περίπτωση του Τσαλχάνογλου μπορούν να αποκτήσουν ένα καλό χαφ για λίγα χρήματα. Για να δούμε…

Αγγλία: Τελευταία Ενημέρωση

X