ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μίλνερ: «Πάει πολύς καιρός από τότε που κατακτήσαμε έναν τίτλο»

Έβγαλε παράπονο για το γεγονός πως δεν έχει κατακτήσει ακόμα κάτι με τους «κόκκινους»

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Παράπονο για το γεγονός ότι δεν έχει κατακτήσει κάποιον τίτλο με τη Λίβερπουλ έχει ο Τζέιμς Μίλνερ.

Πιστεύει πως ένας μεγάλος σύλλογος σαν τη Λίβερπουλ δεν έχει κατακτήσει τα τρόπαια που έπρεπε, αλλά φέτος είναι απελπισμένος, όπως είπε, να κερδίσει ένα τρόπαιο.

«Ξέρεις, πάει πολύς καιρός από τότε που κατακτήσαμε έναν τίτλο. Ακόμα και τα πιο πρόσφατα χρόνια, η Λίβερπουλ δεν έχει κατακτήσει όσα τρόπαια πρέπει να παίρνει ένας τέτοιος μεγάλος σύλλογος. Έχω παίξει τρεις τελικούς από τότε που ήρθα εδώ, τους οποίους χάσαμε. Το να παίζεις τελικό ευρωπαϊκού κυπέλλου είναι μία ανάμνηση που δεν ξεχνάς ποτέ, αλλά δεν παίζεις εκεί για να χάσεις. Ακόμα και τώρα το σκεφτόμαστε. Πιθανότατα πέρσι πήραμε περισσότερα θετικά παρά αρνητικά, αλλά το να χάνεις στον τελικό του Champions League είναι ένα «πικρό» συναίσθημα και ειδικά ο τρόπος που χάσαμε. Φέτος, είμαι απελπισμένος και θέλω να κατακτήσω έναν τίτλο», ανέφερε ο Μίλνερ.

Αυτή είναι η τέταρτη χρονιά του Μίλνερ στη Λίβερπουλ. Ο Άγγλος έχει παίξει σε τρεις τελικούς (Champions League, Europa League, Λιγκ Καπ), αλλά δεν έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, ενώ η καλύτερή του θέση στην Premier League είναι η τέταρτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X