ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλοπ στους οπαδούς της Ατλέτικο: «Welcome to Anfield»

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το αποτέλεσμα. Είδα αρκετά χαρούμενα πρόσωπα στην Ατλέτικο αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Το... θερμόμετρο έχει ανέβει ενόψει του επαναληπτικού ανάμεσα στην Λίβερπουλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης και δεν έχει περάσει ούτε μία μέρα από τον πρώτο αγώνα, με τον Γιούργκεν Κλοπ να προτρέπει τους Ισπανούς οπαδούς να αγοράσουν ένα εισιτήριο για να καταλάβουν τι... σημαίνει «Άνφιλντ».

Η ατμόσφαιρα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» ήταν εκπληκτική για τους γηπεδούχους, όχι τόσο καλή για τους παίκτες της Λίβερπουλ, κάτι που παραδέχθηκε και ο Γιούργκεν Κλοπ λέγοντας:

«Οπαδοί της Ατλέτικο που μπορείτε να πάρετε εισιτήριο... Καλωσήρθατε στο Άνφιλντ. Τα συναισθήματα πάντα είναι σημαντικό κομμάτι. Είδαμε ότι ήταν καθαρά υπέρ της Ατλέτικο, αλλά ανυπομονώ για τον δεύτερο αγώνα. Μιλάμε για την δύναμη του «Άνφιλντ» και είδαμε τώρα την δύναμη που δίνει ένα γεμάτο γήπεδο. Είναι... ημίχρονο και χάνουμε 1-0. Το δεύτερο ημίχρονο θα το παίξουμε στο γήπεδο μας και θα το νιώσουν».

Ο Γερμανός τεχνικός συνέχισε, ρίχνοντας το... καρφί του και για τον Ντιέγκο Σιμεόνε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το αποτέλεσμα. Είδα αρκετά χαρούμενα πρόσωπα στην Ατλέτικο αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Ντιέγκο Σιμεόνε είδε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, γιατί συνέχεια προσπαθούσε να ξεσηκώσει τους φιλάθλους».

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X