ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλοπ: «Είμαστε δυνατοί και για πρωτάθλημα και για Champions League»

Ο Γερμανός τεχνικός ήταν πανευτυχής για την πρόκριση στο Μόναχο τόνισε ότι η ομάδα του σε καμία περίπτωση δε θα παρατούσε το Champions League.

Ο στόχος της κατάκτησης της Premier League είναι ιερός για τους «Κόκκινους», αλλά και η αίγλη του «Αγίου Δισκοπότηρου» σε καμία περίπτωση δεν το καθιστά αδιάφορο.

Αυτό ήταν, επί της ουσίας, το μήνυμα του Γερμανού, που μέσω δηλώσεών του στην Cosmote TV επεσήμανε, ότι θα ήταν ασέβεια να παρατήσει η ομάδα του το Champions League, για να διεκδικήσει μόνο τον τίτλο στην Αγγλία.

«Εχει δρόμο ακόμα η Premier League, υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια και κάθε ένα το κοιτάζουμε ξεχωριστά. Οπότε θα ήταν αδύνατο να επικεντρωθούμε εκεί. Θα ήταν επίσης ασέβεια να αφήσουμε τη διοργάνωση και να ρίξουμε βάρος μόνο στην Αγγλία.

Εχουμε επιστρέψει, είμαστε δυνατοί και συνεχίζουμε στο Champions League. Είναι μια σπουδαία βραδιά για τον σύλλογο, τους παίκτες και τους φιλάθλους μας» ανέφερε ο Κλοπ, ο οποίος δεν μπορούσε να μη σχολιάσει και το θρίαμβο στο Μόναχο, που είναι πάντα ξεχωριστός, έχοντας υπάρξει πρωταθλητής με την Ντόρτμουντ εναντίον της στο παρελθόν: «Εχω κερδίσει ξανά, έχω μεγάλες βραδιές στην καριέρα μου, ωστόσο είναι από τις καλύτερες μου στιγμές», πρόσθεσε.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X