ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κλοπ εξετάζει Τσάμπερλεϊν

Ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, παραμένει ένθερμος στο ενδεχόμενο απόκτησης του Άγγλου μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ, Άλεξ Τσάμπερλεϊν, παρά τις υπέρογκες απαιτήσεις της ομάδας του.

Τη στιγμή που τα φώτα της δημοσιότητας επικεντρώνονται στις πολύκροτες υποθέσεις των Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Οζίλ εν΄ όψει της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου, ο Άλεξ Τσάμπερλεϊν εισέρχεται επίσης στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο παίκτης έχει δηλώσει ότι οι διαβουλεύσεις του με τον σύλλογο θα ξεκινήσουν μετά το πέρας της σεζόν, ενώ ο Αρσέν Βενγκέρ «πονοκεφαλιάζει» στο ενδεχόμενο απώλειας ενός ακόμη μεσοεπιθετικού, τη στιγμή που η Λίβερπουλ καραδοκεί.

Μπορεί οι «κανονιέρηδες» να κοστολογούν τον παίκτη 35 εκατομμύρια λίρες, ωστόσο ο Γιούργκεν Κλοπ αισιοδοξεί για την μείωση των απαιτήσεων της Άρσεναλ, έχοντας ως απώτερο στόχο την ενίσχυση του αγγλικού πυρήνα της ομάδας.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσάμπερλεϊν μετρά την εφετινή σεζόν 25 συμμετοχές στην Πρέμιερ Λιγκ, με τις 12 εξ' αυτών να είναι ως βασικός, ενώ έχει σκοράρει δύο φορές.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Τελευταία Ενημέρωση