ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θέλει τον Χαρτ η Γουέστ Χαμ

Σύμφωνα με τη «Mirror» ο Τζο Χαρτ δεν χωράει στη Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα και οι «πολίτες» σκέφτονται να τον δώσουν ξανά δανεικό, με την Γουέστ Χαμ να δείχνει έντονο ενδιαφέρον.

Η Μάντσεστερ Σίτι ζητάει 20 εκατομμύρια λίρες για τον Άγγλο κίπερ, ωστόσο, δύσκολα κάποιος σύλλογος θα δώσει αυτά τα χρήματα. Έτσι η ομάδα του Γκουαρδιόλα προσανατολίζεται στο να τον παραχωρήσει στα «σφυριά» με τη μορφή δανεισμού.

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι μετά την απόκτηση του Έντερσον από τους «πολίτες», ο Τζο Χαρτ δεν έχει μέλλον στο Μάντσεστερ.

Από την άλλη η Γουέστ Χαμ, τη σεζόν που πέρασε, δεν έμεινε ευχαριστημένη ούτε από τον Άντριαν, ούτε από τον Ράντολφ (οι δύο τερματοφύλακες της ομάδας). Αυτό κάνει την περίπτωση του Χαρτ ακόμη πιο σημαντική για αυτούς που ψάχνουν για άμεση και αξιόπιστη λύση στη θέση του πορτιέρο.

Ο Άγγλος κίπερ πέρασε την προηγούμενη χρονιά στην Τορίνο ως δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι. Από τη στιγμή που οι Ιταλοί αποφάσισαν να μην τον αγοράσουν, ο ίδιος πιστεύει ότι πρέπει να γυρίσει την Πρέμιερ Λιγκ, έχοντας φυσικά στο μυαλό του και το επερχόμενο Μουντιάλ.

Ο ίδιος σχετικά με το μέλλον του δήλωσε πριν λίγες μέρες: «Πολύ θα ήθελα να δώσω μία ξεκάθαρη απάντηση, ωστόσο, δεν έχω τίποτα αυτή τι στιγμή να πω».

Πηγή: sport-fm.gr

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση