ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον ήθελαν όλοι, αλλά πήγε Γουότφορντ

Παρά το έμπρακτο ενδιαφέρων των ευρωπαϊκών μεγαθηρίων, ο νεαρός κατέληξε στην Γρανάδα μέσω Ουντινέζε, πριν πάρει φέτος μεταγραφή για την Γουότφορντ.

Ο λόγος για τον 20χρονο Ισαάκ Σαξές. Όλα ξεκίνησαν το 2014 από την νιγηριανή BJ Foundation από όπου... ξεφύτρωσε. Τότε μετά το Πρωτάθλημα Αφρικής Κ-17, όπου πήρε και το «Χρυσό Παππούτσι» τον πλησίασαν αρκετοί σύλλογοι σύμφωνα με τον ατζέντη του, Ντομινίκ Εγκμπουκού:

«Η Τσέλσι ήταν η πρώτη ομάδα που ήθελε να αποκτήσει τον Σαξές. Ο τεχνικός διευθυντής Εμενάλο μας προσέγγισε αυτοπροσώπως για τον παίκτη. Ήθελαν να πληρώσουν ένα εκατομμύριο λίρες. Παράλληλα μας προσέγγισαν και οι Μάντσεστερ Σίτι, Πόρτο και Μπαρτσελόνα.

Τελικά ήρθε η Γρανάδα και η Ουντινέζε, τελευταίες και έδειξαν έντονο ενδιαφέρον. Μάλιστα ήταν έτοιμοι να πληρώσουν το συμφωνημένο ποσό μέσα σε 48 ώρες και έτσι έκλεισε υπέρ τους η συμφωνία».

Ο 20χρονος εξτρέμ έκανε πράγματα και θαύματα πέρσι στην ισπανική Λίγκα για λογαριασμό της Γρανάδα, έχοντας 6 γκολ και 5 ασίστ σε σύνολο 30 εμφανίσεων. Επίδοση που του εξασφάλισε μεταγραφή στην Πρέμιερ Λιγκ και την Γουότφορντ έναντι 15 εκατ. ευρώ.

Πρέμιερ Λιγκ: Τελευταία Ενημέρωση