ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νίκη και απόλυτο φαβορί η ΑΕΛ

Κέρδισε άνετα τον ΘΟΙ Αυγόρου στο Κύπελλο Γυναικών

H Robo Markets ΑΕΛ επιβεβαίωσε τα προγνωστικά με το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου.

Mε εμφαντικό τρόπο επέστρεψε η Rpbo Markets ΑΕΛ στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις μετά από 10 μέρες απραξίας. Το Σάββατο στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της ενδιάμεσης φάσης του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών κέρδισε το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου με 3-0 σετ. Ο αγώνας έγινε στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ».

Οι «γαλαζοκίτρινες» έγιναν το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση. Όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό της Τρίτης 09 Φεβρουαρίου στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου. Η ομάδα του Στέλιου Μασιά χρειάζεται δυο σετ για την πρόκριση. Αντίθετα, η ομάδα του Αυγόρου χρειάζεται νίκη με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει την πρόκριση σε «χρυσό σετ» των 15 πόντων.

Ο αγώνας κύλησε στους ρυθμούς των «γαλαζοκιτρίνων» που κέρδισαν με 25-09, 25-12 και 25-12. Το παιχνίδι ήταν μια ευκαιρία για να αγωνιστούν αρκετές νεαρές και από τις δυο ομάδες.

Robo Markets ΑΕΛ (ΣΤ. ΜΑΣΙΑΣ): Τζ. Θεοδοσίου, Milca, Παύλου,Stedile,Grypan /Στεφανίδη, Πεχλιβάνη – Λίμπερο 1: Κοκκή, Λίμπερο 2: Kυπριανού. – Αλλαγές: Mαρκαντώνη, Ε.Ρ. Θεοδοσίου, Ιωαννίδου.

UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ (Δ. ΖΥΜΑΡΑΚΗΣ): Ε. Ζυμαράκη, Χρίστου, Αντωνίου, Μιχαήλ, Ευσταθίου,Λουκά - Λίμπερο 1: Παπαδοπούλου, Λίμπερο 2: Bαρδάκη. – Αλλαγές: Kάρυου, Χαραλάμπους, Καϊκκη, Χατζηγιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση