ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

'Ευκολα η Νέα Σαλαμίνα

Μόνο στο πρώτο σετ συνάντησε προβλήματα η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα αφού στο μοναδικό αγώνα που έγινε την Παρασκευή στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών κέρδισε την Ε.Ν.Παραλιμνίου στο «Σπύρος Κυπριανού» με 3-0.

Οι «ερυθρόλευκοι» άργησαν κάπως να επιβάλουν τον ρυθμό τους, αλλά όταν το έκαναν πήραν εύκολα τον αγώνα. Στα θετικά το γεγονός ότι ο κόουτς Αντώνης Κωνσταντίνου χρησιμοποίησε και τους 12 παίκτες του.

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο πρώτο σετ έδειξε ότι θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα αλλά με την πάροδο του χρόνου δεν μπορούσε να ακολουθήσει και έχασε φυσιολογικά.

Μάχη στο πρώτο σετ

Πραγματική μάχη έγινε στο πρώτο σετ που ήταν γεμάτο σε όλα. Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα δεν κατόρθωσε να επιβάλει τον ρυθμό της, αφού η ‘Ενωση όπως σε όλους σχεδόν τους αγώνες πάλεψε με πείσμα. Οι «ερυθρόλευκοι» όμως κατάφεραν να πάρουν το σετ με 25-23 και να προηγηθούν με 1-0 σετ.

Εντελώς αντίθετη εικόνα είδαμε στο δεύτερο σετ. Οι παίκτες του Αντώνη Κωνσταντίνου διόρθωσαν τα κομμάτια του παιχνιδιού που πήγαν στραβά στο πρώτο σετ και κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν διαφορά ασφαλείας που τους οδήγησε στη νίκη με 25-15 και το προβάδισμα στο σκορ με 2-0. Οι «βυσσινί» του Λούκοβιτς δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τους «ερυθρόλευκους» όπως στο πρώτο σετ και έχασαν μάλλον εύκολα.

Η Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα δεν άφησε την ευκαιρία για νίκη να χαθεί και παίζοντας συγκεντρωμένα κέρδισε το τρίτο σετ με 25-16 και τον αγώνα με 3-0. Η Ε.Ν.Παραλιμνίου δεν άντεξε και δεν μπόρεσε έχοντας και το βάρος του 0-2 να αντιδράσει. Μοιραία έχασε και στρέφει το ενδιαφέρον της στους επόμενους αγώνες.

ΚΑΠΑΤΣΟΣ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (Αντ. Κωνσταντίνου): Προδρόμου, Χρυσοστόμου, Μάνθα, Δημητρίου, Μπαγιάν, ΝτεΜαν –Λίμπερο: Βαρνάβα, Σιαπάνης - Αλλαγές: Ζηκάκης, Καλαφάτης, Τοφής, Λ. Σοφοκλέους.

Ε.Ν. ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Z. Λούκοβιτς):Λ. Λόντσαρ, Λ. Λούκοβιτς, Ν. Λόντσαρ, Μπ. Στογιάκοφ, Ερωτοκρίτου, Χαραλάμπους, - Λίμπερο: Σάρδαλος

Οι υπόλοιποι αγώνες της 4ης αγωνιστικής Ομόνοια – Pokka ΑΕΚαραβά, Ανόρθωσις – ΑΠΟΕΛ και Αναγέννηση Δ. – Παφιακός θα διεξαχθούν τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου στις 20:00.

Σε μια άλλη εξέλιξη, ο προγραμματισμένος για το Σάββατο 19 Νοεμβρίου αγώνας για την 2η αγωνιστική στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Γυναικών Α Κατηγορίας μεταξύ Αναγέννηση Δ. –Ανόρθωσις αναβλήθηκε και θα επαναοριστεί.

ΝΈΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση