ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Σε αναζήτηση προπονητή

Αποχαιρετά το πετοσφαιρικό τμήμα ο Χριστόφορος Χαραλάμπους

24sports team

info@24sports.com.cy

Αποχαιρετά το πετοσφαιρικό τμήμα του ΑΠΟΕΛ ο Χριστόφορος Χαραλάμπους, αφού όπως ανακοίνωσε το Σωματείο, η μόνιμη κατοικία του ιδίου στην Ελλάδα και η επαγγελματική του ενασχόληση στην Αθήνα δεν επέτραπαν να καταστεί τελικώς δυνατή η συνέχιση της συνεργασίας.

Αναλυτικά:

«Ευχαριστούμε Χριστόφορε!

Το πετοσφαιρικό τμήμα του σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την αποχώρηση του προπονητή Χριστόφορου Χαραλάμπους. Η μόνιμη κατοικία του ιδίου στην Ελλάδα και η επαγγελματική του ενασχόληση στην Αθήνα δεν επέτραπαν να καταστεί τελικώς δυνατή η συνέχιση της συνεργασίας. Πάροτι πρόθεση και του ΑΠΟΕΛ αλλα και του κ. Χαραλάμπους ήταν η συνέχιση και για την νέα σεζόν, τελικώς παρα τις προσπάθειες του να μεταφερθεί μονίμως στη Κύπρο πήρε την απρόσμενη απόφαση αποχώρησης του απο την ομάδα.

Ο Χριστόφορος Χαραλάμπους βρισκόταν στο πάγκο της ομάδα μας για 20 αγώνες μετρώντας 13 νίκες και 7 ήττες. Η έλευση του βοήθησε τα μέγιστα στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας μετά τον Ιανούριο. Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε κάθε καλό στην επαγγελματική του καρίερα στην Ελλάδα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση