ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Τουλίπες και σάμπα στον τελικό γυναικών

Άρωμα τουλίπας και ρυθμό σάμπας θα έχει ο τελικός γυναικών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Beach Volley Γυναικών U19 που διεξάγεται στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα.

Στον πρώτο ημιτελικό που διεξήχθη στο κεντρικό γήπεδο οι Βραζιλιάνες Duda και Victoria κέρδισαν μετά από ένα αμφίρροπο αγώνα τις Αμερικανίδες Plummer και Mirkovic με 2-1 σετ. Στο πρώτο σετ οι Βραζιλιάνες κέρδισαν με 21-16 για να απαντήσουν οι Αμερικανίδες στο δεύτερο σετ με 19-21 και να ισοφαρίσουν σε 1-1 σετ. Ο αγώνας οδηγήθηκε στο τάι – μπρέικ όπου οι Βραζιλιάνες πιο συγκεντρωμένες κέρδισαν με 15-10 και πήραν τον αγώνα με 2-1 σετ και την πρόκριση στον τελικό.

Ανώτερες οι Ολλανδέζες
Στον δεύτερο ημιτελικό που διεξήχθη επίσης στο κεντρικό γήπεδο οι Ολλανδέζες Daalderop και Van Driel κέρδισαν το δεύτερο δίδυμο της Βραζιλίας Victoria και Αnna Carolina με 2-0 σετ (18—21, 15-21). Στο πρώτο σετ ο αγώνας ήταν ισορροπημένος, αλλά οι Ολλανδέζες πήραν τους κρίσιμους πόντους και το σετ. Στο δεύτερο σετ, οι Daalderop και Van Driel εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στο φιλέ και πήραν το σετ με 21-15 με συνέπεια να περάσουν στον τελικό. Toν αγώνα σφύριξε ο διεθνής Κύπριος διαιτητής Σέργιος Σεργίου.

O τελικός θα διεξαχθεί στις 20:00 και ο μικρός τελικός στις 18:00.