ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τα έδωσαν όλα αλλά έχασαν Αναστασιάδης – Σιαπάνης

Οι Ουρουγουανοί πήραν τον αγώνα με 2-0 σετ

Πάλεψαν, τα έδωσαν όλα, αλλά τελικά υπέκυψαν στους ανώτερους Ουρουγουανούς οι Άλεξ Αναστασιάδης και Σωτήρης Σιαπάνης οι οποίοι έχασαν στον πρώτο τους αγώνα για τον όγδοο όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volley U19 που διεξάγεται στην παραλία των Φοινικούδων στη Λάρνακα με 0-2 σετ.

Οι Κύπριοι πετοσφαιριστές  τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σετ πίεσαν τους Ουρουγουανούς Bertran και Fernantez οι οποίοι ήταν πιο έμπειροι κάτι που φάνηκε στα κρίσιμα σημεία.

Στο πρώτο σετ οι Αναστασιάδης και Σιαπάνης μπήκαν με ενθουσιασμό όπως τα αβίαστα λάθη και η καλή απόδοση των Ουρουγουανών έδωσαν στους Νοτιαμερικανούς αέρα οκτώ πόντων 10-18 για να κερδίσουν τον αγώνα με 13-21 και να προηγηθούν με 0-1 στα σετ.

Καλό ξεκίνημα αλλά…

Η κυπριακή ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο σετ και οι παίκτες μας προηγήθηκαν με 03-01. Οι Ουρουγουανοί αντέδρασαν, αλλά κυρίως ο επιθετικός οίστρος του Σιαπάνη κρατούσε την ομάδα μας κοντά στο σκορ.

Οι Bertran και Fernantez φάνηκαν ψύχραιμοι και αφού  έλεγξαν τον ρυθμό πήραν το σετ με 17-21 και τη νίκη με 0-2 σετ.

Επόμενοι αντίπαλοι των Αναστασιάδη – Σιαπάνη είναι την Παρασκευή 29 Ιουλίου οι Ταιλανδοί Konsiphong και Keattisak και οι Πολωνοί Lewicki και Lens.

X
X