ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεμπούκωσε για τα καλά

Με στιλ... επέστρεψε από το σοκ στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός. Με πλουραλισμό στην επίθεση και τον Γκιστ να βάζει 7π. στο comeback του, μετά από τέσσερις μήνες, το τριφύλλι επικράτησε 97-74 του Απόλλωνα. 

Θεαματικά απέδρασε από την Πάτρα ο Παναθηναϊκός. Λίγες μέρες μετά το σοκ στο Κάουνας, η ομάδα του Πασκουάλ απέδωσε ωραίο μπάσκετ, επικρατώντας εύκολα 97-74 του τοπικού Απόλλωνα. 

Πλέον, το τριφύλλι περιμένει την έκβαση του ΑΕΚ-Ολυμπιακός τη Δευτέρα, όπου σε πιθανή ήττα των Πειραιωτών θα ανέβει πρώτο και θα έχει στα «χέρια» του το πλεονέκτημα έδρας, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει, ουσιαστικά, να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση. 

Ύστερα από σχεδόν τέσσερις μήνες, ο Τζέιμς Γκιστ επέστρεψε στη δράση. Έπαιξε σχεδόν 16’ και έδειξε αναμενόμενα «σκουριασμένος» και με έλλειψη ρυθμού. Πάντως, πρόλαβε να βάλει 7 πόντους, προτού αποβληθεί με πέντε φάουλ. 

Πρώτος σκόρερ για τον Εξάστερο ο Τζέιμς με 17 πόντους, 12 είχε ο Γκάμπριελ, 13 ο Σίνγκλετον, 11 ο Ρίβερς, 10 ο Καλάθης με 4 ασίστ, ενώ άλλες τόσες είχε ο Χαραλαμπόπουλος, που έβαλε και 5 πόντους. Από πλευράς ηττημένων, που βρίσκονται στην προτελευταία θέση και δύο νίκες μακριά από τη σωτηρία με πέντε αγωνιστικές να απομένουν, 20 πόντους έβαλε ο Μπαρτ, 15 ο Ρέινς και 14 ο Καλινόσκι. 

Τα δεκάλεπτα: 17-22, 25-46, 56-73, 74-97 

inner
inner

 www.sport-fm.gr

Α1: Τελευταία Ενημέρωση