ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος στο NBA

Μήνυση της πρώην ψυχολόγου των Σπερς στον Πρίμο για σεξουαλική παρενόχληση!

Σάλος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του NBA με την περίπτωση του Τζος Πρίμο και όσο περνάνε οι μέρες περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως. Η πρώην ψυχολόγος των Σαν Αντόνιο Σπερς, Χίλαρι Κότεν, κατήγγειλε τον αθλητή για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης.

Μάλιστα, υποστηρίζει ότι από τον Δεκέμβριο του 2021 που άρχισαν τα προαναφερθέντα γεγονότα μέχρι σήμερα, ο οργανισμός από το Τέξας δεν έχει λάβει καμία ενέργεια. Στην αντίπερα όχθη, ο Αμερικανός παίκτης μέσω του δικηγόρου του υποστηρίζει ότι όλα πρόκειται για αβίαστα ψέματα και κατηγορίες που λασπώνουν… τον ίδιο.

«Η 40χρονη ισχυρίζεται ψευδώς ότι ο Τζος Πρίμο εμφανίστηκε γυμνός σε συναντήσεις μαζί της. Οι ισχυρισμοί της είναι αποτέλεσμα της φαντασίας της. Ο αθλητής δεν γνώριζε ότι τα γεννητικά του όργανα φαίνονταν από το αθλητικό του σορτς. Αναρωτιόμαστε γιατί δεν τον ενημέρωσε. Ο Τζος Πρίμο είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση από αυτές τις καταγγελίες και από την αποδέσμευσή του από την ομάδα, ενώ αναζητά τρόπους για να αντιμετωπίσει το τραύμα που του έχει δημιουργηθεί από τις κατηγορίες της Χίλαρι Κότεν που προστέθηκε σε όσα είχε υποστεί ως παιδί. Ανυπομονεί να καθαρίσει το όνομά του και να συνεχίσει την καριέρα του στο NBA».

Υπενθυμίζουμε πως ο Πρίμο αποδεσμεύτηκε από τους Σπερς προ ημερών.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
NBA

NBA: Τελευταία Ενημέρωση