ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μοναδικός στόχος η νίκη

Οι πρωταθλητές αντιμετωπίζουν σήμερα το Σαν Αντόνιο στο Τέξας σε ένα αγώνα όπου μοναδικός στόχος είναι η νίκη για τον Λεμπρόν και την παρέα του.

Το τελευταίο διάστημα η εικόνα που παρουσιάζουν οι Καβαλίερς δεν είναι και η ιδανικότερη, τα αρνητικά αποτελέσματα έχουν συσσωρευτεί με τους Σέλτικς να βρίσκονται σε απόσταση βολής. Οι Καβς φιλοξενούνται σήμερα από τους Σπέρς και σε περίπτωση ήττας τότε η κορυφή στην Ανατολή αλλάζει χέρια και πάει στους ''κέλτες''. Επίσης Καβαλίερς και Σέλτικς δεν έχουν λύσει τελείως τις διαφορές τους στην κανονική περίοδου με τις δύο ομάδες να κοντράρονται στις 6 Απριλίου στο TD Garden.

Χωρίς τον Κάιλ Κόρβερ θα παραταχθούν απόψε οι Καβαλίερς καθώς ο πρώην πάικτης των Χοκς νιώθει ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι και δεν θα αγωνιστεί για προοληπτικόυς λόγους. Επίσης αμφίβολος θεωρείται και ο Ιμάν Σάμπερτ ο οποίος έχει χτυπήσει στο δεξί του γόνατο και θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη του αγώνα για το αν θα αγωνιστεί. Από την άλλη πέραν του Μάρει ο Γκρέγκ Πόποβιτς θα έχει όλους τους παίκτες του στην διάθεσή του.

Γιώργος Μουσλής

 

NBA: Τελευταία Ενημέρωση