ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κυριάκος Ιωάννου μεταλαμπαδεύει τις γνώσεις του στις νέες γενιές

Mε την δημιουργία της ακαδημίας κλασσικού αθλητισμού Alma Athletics

Ο Ολυμπιονίκης μας στο άλμα εις ύψος, Κυριάκος Ιωάννου, ετοιμάζει το επόμενο βήμα της καριέρας του, το οποίο είναι άμεσα συνυφασμένο με την μέχρι τώρα λαμπρή του πορεία.

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του άλματος εις ύψος, μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση, μας παρουσιάζει την ακαδημία στίβου Alma Athletics με έδρα την Λεμεσό.

Όπως ο ίδιος αναφέρει «Ο στίβος έχει αμέτρητα οφέλη για τον καθένα και ειδικότερα για τα μικρά παιδιά, μπορεί να αποτελέσει τον πυρήνα για τις αναπτυξιακές τους ανάγκες». Όπως μας εξηγεί «Αυτό γιατί ο στίβος προάγει τη σωματική υγεία, καθώς γυμνάζει αρμονικά όλες τις μυϊκές ομάδες και ταυτόχρονα, ενισχύει την καρδιοαναπνευστική ικανότητα, την αντοχή και τη δύναμη του παιδιού».

Όπως αναφέρει στην επίσημη ιστοσελίδα της ακαδημίας, www.almathletics.com, «Στόχος της Ακαδημίας είναι μέσω της ενασχόλησης των παιδιών με διάφορες δραστηριότητες, είτε σε μορφή παιχνιδιών, είτε μέσα από τα πολλά αθλήματα του στίβου, το κάθε παιδί να ζήσει την εμπειρία του τρεξίματος, άλματος και ρίψης. Μέσα από μια σειρά αθλημάτων ειδικά σχεδιασμένα για την εκγύμναση και του μυαλού και του σώματος, η ομάδα στοχεύει στην κοινωνικοποίηση και βελτιστοποίηση της αυτοπεποίθησης των παιδιών».

Η Ακαδημία καλωσορίζει παιδιά από 5 χρονών και άνω, στις εγκαταστάσεις του Λανιτείου Σταδίου, καθημερινά από τις 15.00 – 17.00. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τα προγράμματα και τις ηλικιακές κατηγορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ακαδημίας του Ολυμπιονίκη μας.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση