ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Έκλεισε στόματα ο κυπριακός στίβος

Με τις τελευταίες επιτυχίες των Τραΐκοβιτς και Φωτοπούλου

Θεόδωρος Τσιολάκης

Θεόδωρος Τσιολάκης

Πριν μερικές μέρες δέχτηκε αρνητική κριτική ο κυπριακός στίβος για τα πεπραγμένα του στους Αγώνες Μικρών Κρατών Ευρώπης, όμως λίγες μέρες μετά ο Μίλαν Τραΐκοβιτς και η Ολίβια Φωτοπούλου έκλεισαν στόματα με τις επιδόσεις τους στους Ευρωπαϊκούς αγώνες, καθώς κατέκτησαν Αργυρό μετάλλιο.

Κατά την γνώμη μου η κριτική που δέχτηκε ο κυπριακός στίβος ήταν άδικη, καθώς όπως ανέφερε και η Ολίβια σε προσωπική της ανάρτηση: «Σαν μέλος της ομάδας στίβου θα ήθελα να ενημερώσω οτι υπήρχαν αθλητές που διάβαζαν για τελικές εξετάσεις, αθλητές που έδιναν την πτυχιακή τους και αθλητές οι οποίοι την τελευταία μέρα των αγώνων έπαθαν τροφική δηλητηρίαση. Υπάρχουν αθλητές οι οποιοί εργάζονται και αθλούνται και μερικοί απο αυτούς κάνουν δυο δουλειές για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες τις καθημερινότητας».

Σίγουρα η κριτική πάντα πρέπει να γίνεται, αλλά στα λογικά πλαίσια και όταν οι αθλητές έχουν τις απαραίτητες συνθήκες προετοιμασίας και όλα τα κατάλληλα εφόδια για να αποδώσουν τα μέγιστα.

Ο κυπριακός στίβος τα τελευταία χρόνια έφερε πολλές επιτυχίες στην Κύπρο και αυτό το Σαββατοκύριακο έφερε ακόμη δύο. Το Σάββατο (24/06) ο Μίλαν Τραΐκοβιτς κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 110μ. με εμπόδια.

 

Η Ολίβια την Πέμπτη (22/06) έκανε ατομικό ρεκόρ στα 200μ με χρόνο 22.71 και στην κούρσα που έγινε την Κυριακή (25/06), μόνο μια αθλήτρια την ξεπέρασε και έτσι κατέκτησε επίσης το αργυρό μετάλλιο.

Σίγουρα δεν μπορούμε να παραλείψουμε επιτυχίες όπως της Ναταλίας Χριστοφή, του Απόστολου Παρέλλη και πολλών άλλων αθλητών που αποδεικνύουν ότι ο κυπριακός στίβος έχει παρόν και μέλλον.

Στίβος: Τελευταία Ενημέρωση