ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπουργός μέχρι το τέλος του χρόνου ο Χάρης

«Δεν είμαι προσκολλημένος σε καρέκλα»

Την απόφασή του να ολοκληρώσει τη θητεία του στη θέση του Υπουργού Οικονομικών στο τέλος του 2019 ανακοίνωσε ο Χάρης Γεωργιάδης, χωρίς ωστόσο να αποδεχθεί τις ευθύνες που του καταλογίζει η Ερευνητική Επιτροπή για την κατάρρευση του Συνεργατισμού.

«Έχω συζητήσει με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ότι θα συνεχίσω στο ΥΠΟΙΚ μέχρι το τέλος του έτους. Θεωρώ πως η συμπλήρωση σχεδόν 7 χρόνων στο ΥΠΟΙΚ είναι υπέρ αρκετή για κάθε άνθρωπο που ανέλαβε μια ευθύνη να βοηθήσει στα δύσκολα», είπε σε συνέντευξη Τύπου.
Χαρακτήρισε τα συμπεράσματα της Ερευνητικής Επιτροπής ως «λανθασμένα και άδικα», προσθέτοντας όμως ότι η αποχώρησή του αποχώρηση δεν επισπεύδεται λόγω της έκθεσης.

«Έχω πετύχει πλείστα όσα είχα καθορίσει ως δικούς μου στόχους και όσα είχαν καθοριστεί ως στόχοι της κυβέρνησης, Κανένας δεν υπηρετεί από εμάς σε μόνιμη βάση. Ήδη είμαι ο μακροβιότερος ΥΠΟΙΚ στην ευρωζώνη…Στο τέλος του χρόνου ένας κύκλος θα φτάσει στο τέλος του», είπε, προσθέτοντας ακόμη ότι παρέτεινε την παραμονή του στο υπουργικό θώκο λόγω των εξελίξεων του Συνεργατισμού.

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση