ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σάλος στη Βρετανία με τη φωτογράφιση ημίγυμνου μοντέλου μπροστά από μνημείο πεσόντων (pics)

Πόζαρε καλύπτοντας με τα χέρια της τα στήθη της

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στη Βρετανία η ημίγυμνη φωτογράφιση ενός μοντέλου του Instagram μπροστά από μνημείο πεσόντων του Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου.

Μετά το μπαράζ αρνητικών σχολίων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η τραγουδίστρια της ποπ Λορίν Χένσον, γνωστή στον καλλιτεχνικό χώρο και ως Indiana, που είχε τραγουδήσει κάποτε και ενώπιον της βασίλισσας Ελισάβετ, προσπάθησε να δικαιολογηθεί υποστηρίζοντας ότι θα άρεσε η θέα της στους πεσόντες στρατιώτες!

Η ηλικίας 31 ετών μητέρα δύο παιδιών πόζαρε μπροστά από μνημείο στο Κλάπχαμ καλύπτοντας με τα χέρια της τα στήθη της.

Είχε αναρτήσει αρχικά κάποιες φωτογραφίες τον περασμένο Ιούνιο στο λογαριασμό της στο Instagram, αλλά όταν ανέβασε κι άλλες από την ίδια φωτογράφιση τα τελευταία 24ωρα πυροδότησε κύμα αγανάκτησης σε συμπατριώτες της που βρήκαν προσβλητικές τις topless πόζες της στο μνημείο.

«Αυτά τα ονόματα πίσω του, αυτά τα παιδιά πέθαναν πολεμώντας για την ελευθερία μας», είπε η Χένσον. «Ζω στον ελεύθερο κόσμο που αυτοί δημιούργησα και νά ‘μαι εδώ αγκαλιάζοντας το σώμα μου όντας ελεύθερη. Αν γυρνούσα πίσω 100 χρόνια και στεκόμουν μπροστά σ’ αυτούς τους στρατιώτες τι θα έλεγαν; Τι θα έκαναν. Νομίζω ότι ταιριάζω μπροστά απ’ αυτό το μνημείο».

Η Χένσον υποστήριξε ότι αρχικά δεν είχε ιδέα πώς πόζαρε δίπλα σ’ ένα μνημείο πεσόντων κι ότι όταν είδε την επιγραφή «Οι Ένδοξοι Νεκροί» σκέφτηκε: «είναι τόσο cool».

Είπε ακόμη ότι δεν ντρέπεται για την πράξη της κι ότι είναι «πολύ σεξουαλικό άτομο».

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση