ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η νέα ζωή του σωματοφύλακα της που επέζησε από το τροχαίο

Έβαλε 150 μέρη τιτανίου στο πρόσωπο του

Από το θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε την ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα και στον σοφέρ της Ντόντι Αλ Φαγέντ, επέζησε μόνο ο σωματοφύλακας της, Trevor Rees-Jones, ο οποίος έκανε μια νέα αρχή στην ζωή του, προσπαθώντας να αφήσει πίσω την τραγική στιγμή που παραλίγο να πεθάνει.

Σύμφωνα με την dailymail.co.uk, ο 54χρονος πλέον πρώην σωματοφύλακας υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στις 31 Αυγούστου του 1997. Συγκεκριμένα, πέρασε δέκα ημέρες σε κώμα και του ανακατασκευάστηκε το πρόσωπό με 150 μέρη τιτανίου από χειρουργούς που χρησιμοποίησαν μια παλιά φωτογραφία του.

Ταυτόχρονα, υπέστη «βαθιά» αμνησία και μπορούσε να επικοινωνήσει μόνο ψιθυρίζοντας και γράφοντας, ενώ βελτίωση είχε μόνο στη φυσική του κατάσταση, αφού μπορούσε να περπατάει και να κάνει ορισμένες δουλειές χωρίς βοήθεια. Έτσι, μέσα σε έξι μήνες επέστρεψε στην εργασία του ως σωματοφύλακας της βασιλικής οικογένειας, όμως σύντομα παραιτήθηκε, γιατί ένιωθε χαμένος.

Με τον καιρό λοιπόν, άρχισε να βυθίζεται στην θλίψη και να κάνει περιστασιακές δουλειές, ενώ παράλληλα αναζητούσε τα αίτια που οδήγησαν στο θανατηφόρο τροχαίο και να θυμηθεί τι είχε συμβεί το μοιραίο βράδυ.

Ο πόλεμος του Ιράκ και η αποδοχή

Οι αρχές του 2000 βρίσκουν τον Trevor Rees-Jones σε δυσμενή οικονομική κατάσταση και με αρκετά ψυχικά προβλήματα, όμως ο πόλεμος του Ιράκ να σταθεί ευκαιρία για εκείνον. Μια εταιρεία που δραστηριοποιούνταν στην χώρα της Μέσης Ανατολής και αναζητούσε προσωπικό ασφαλείας για τις επιχειρήσεις που διατηρούσε εκεί, τον προσέλαβε και μάλιστα ως επικεφαλή και όχι ως απλό υπάλληλο.

Σε λίγο καιρό μετακόμισε στις ΗΠΑ που ήταν η έδρα της επιχείρησης και με τα πρώτα λεφτά ξεκίνησε την ψυχοθεραπεία και να διαβάζει ό,τι είχε γραφτεί για το μοιραίο βράδυ.

Τελικά, αποδέχτηκε ότι το τροχαίο προκλήθηκε επειδή ο Ντόντι Αλ Φαγέντ είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητατα εκείνο το βράδυ, ενώ ο ίδιος για πρακτικούς λόγους δεν μπορούσε να είχε επέμβει νωρίτερα.

«Δεν ήξερα ότι είχε πιει… Αν το γνώριζα θα οδηγούσα εγώ, δεν μου είχαν πει τίποτα. Το κατάλαβα όταν μπήκα στο αμάξι», είπε χαρακτηριστικά για τον εραστή της πριγκίπισσας που οδηγούσε εκείνο το βράδυ.

Πλέον, έχει επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και εργάζεται ως παγκόσμιος επικεφαλής ασφαλείας στην AstraZeneca, την εταιρεία που σκεύασμα κατά του κορονοϊού, γνωστό και ως εμβόλιο του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση