ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο άγνωστος γάμος της Αλίκης Βουγιουκλάκη με Κύπριο επιχειρηματία

«Όσο και να παιδέψω το μυαλό μου και να σκεφτώ στιγμές που ζήσαμε μαζί...»

Αν είσαι τυχερός στην ζωή σου θα μπορέσεις να νιώσεις και να βιώσεις μόνο μια φορά τον απόλυτο έρωτα, εκείνον που σε ταξιδεύει που σε ωθεί να κάνεις πράγματα που ούτε εσύ πίστευες ότι θα μπορούσες.

Η Εθνική μας σταρ, η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε πάντοτέ όλα τα βλέμματα στραμμένα επάνω της. Σε κάθε της βήμα δημοσιογράφοι την ακολουθούσαν, σε κάθε σχέση, σε κάθε γέλιο και κάθε κλάμα μέχρι και την στιγμή που την σκέπασε το χώμα.

Ο μεγάλος έρωτας της Αλίκης δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ σύμφωνα με το βιβλίο «Σπασμένα Καράβια Αλίκη Βουγιουκλάκη – Γιώργος Ηλιάδης» της δημοσιογράφου Κική Σεγδίτσα αλλά ο κύπριος επιχειρηματίας Γιώργος Ηλιάδης.

Δίπλα του έζησε τον απόλυτο, τον μεθυστικό έρωτα μόνο για λίγο όμως αφού η ζωή δεν του ένωσε για πάντα. Ήταν ο άντρας που λίγο πριν κλείσει τα μάτια της ζητούσε να είναι στο πλευρό της για να μπορέσει να τον δει για μια τελευταία φορά.

Και οι δύο χωρισμένοι με παιδιά, αποφάσισαν να παντρευτούν κρυφά από όλους τον Ιανουάριο του 1982, στην Παναγία Γοργοεπήκοο, το εκκλησάκι δίπλα στη Μητρόπολη των Αθηνών . Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ο κρυφός τους γάμος αποκαλύφθηκε 10 χρόνια μετά σε συνέντευξή της Αλίκης στο «Ενώπιος Ενωπίω» λέγοντας την χαρακτηριστική ατάκα «Σας την έσκασα». Για τον γάμο αυτό δεν γνώριζε ούτε η οικογένεια ούτε και ο γιός της ηθοποιού.

Διαβάστε την συνέχεια στο must

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση