ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Μεθυσμένο» ζευγάρι έπαιξε μπουνιές σε λεωφορείο (vid)

Δείτε βίντεο από τον άγριο καβγά

Αναστάτωση προκλήθηκε μέσα σε λεωφορείο του αεροδρομίου Αλικάντε, όταν ένα ζευγάρι Βρετανών άρχισε άγριο καβγά.

Το ζευγάρι, που φέρεται να ήταν μεθυσμένο, αφού προσγειώθηκε στην Ισπανία από το Μπέρμιγχαμ, άρχισε να καβγαδίζει. Η κατάσταση μετά από λίγο ξέφυγε και ο ένας άρχισε να ρίχνει μπουνιές στον άλλον. Κάποια στιγμή η γυναίκα ρίχνει τον άντρα στο πάτωμα και αρχίζει να τον γρονθοκοπεί. Οι επιβάτες γύρω τους αρχίζουν να τους φωνάζουν για να τους σταματήσουν, ενώ μια ξανθιά γυναίκα επιχειρεί να παρέμβει.

Βίντεο από τον άγριο καβγά

Ο καβγάς, ωστόσο, συνεχίζεται αμείωτος και αυτή τη φορά φαίνεται ο άντρας να χτυπά τη γυναίκα, ενώ βρίσκονται κοντά στις πόρτες. Ενας επιβάτης, που είδε τον άγριο τσακωμό, είπε στην The Sun ότι το ζευγάρι ήταν «πολύ φρέσκο» και περιέγραψε το συμβάν ως «σοκαριστικό και θλιβερό».

Η αστυνομία κλήθηκε στο σημείο, ωστόσο, δεν είναι σαφές εάν προχώρησε σε κάποια ενέργεια. Ορισμένοι επιβάτες ανέφεραν ότι είδαν τον άνδρα να κάθεται μόνος του στον τερματικό σταθμό. Εκπρόσωπος της Ryanair, με την οποία πέταξε το ζευγάρι, δήλωσε σχετικά με τον καβγά: «Το πλήρωμα της πτήσης από το Μπέρμιγχαμ προς το Αλικάντε (26 Οκτωβρίου) ζήτησε βοήθεια από την αστυνομία κατά την άφιξη, καθώς αρκετοί επιβάτες ήταν αναστατωμένοι».

iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση