ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον αδερφό του την ώρα που έπαιζε βιντεοπαιχνίδια

Ο άτυχος νέος βγήκε στην αυλή λέγοντας στον πατέρα του «κοίτα τι μου έκανε»

Ένας 19χρονος σκότωσε τον 17χρονο αδερφό του την Παρασκευή 24 Αυγούστου στο Μπέι Σορ της Νέας Υόρκης την ώρα που εκείνος έπαιζε βιντεοπαιχνίδια.

Ο Ρόμπερτ Ριβιέρα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, πλησίασε από πίσω τον αδερφό του Μπράιαν και τον μαχαίρωσε στο λαιμό.

Όπως ανέφερε ο βοηθός εισαγγελέα, Λόρενς Οπίσο, ο άτυχος νέος βγήκε στην αυλή γεμάτος αίματα λέγοντας στον πατέρα του «κοίτα τι μου έκανε ο Ρόμπερτ», πριν καταρρεύσει και αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο αδελφοκτόνος απομακρύνθηκε από το σπίτι με τα πόδια, αλλά οι αρχές τον εντόπισαν έπειτα από 20 λεπτά και τον συνέλαβαν.

Ο δικηγόρος που ανέλαβε την υπεράσπισή του, Στιβ Φοντούλις ανέφερε στην εφημερίδα Newsday πως ο νεαρός έχει ιστορικό ψυχικής ασθένειας για το οποίο χρειάστηκε φαρμακευτική αγωγή. Ζήτησε να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση καθώς επίσης και να βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση στη φυλακή μην τυχόν και επιχειρήσει να αυτοκτονήσει.

«Φαίνεται πως υπάρχει ψυχιατρικό υπόβαθρο. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος. Αξιωματικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών του Σάφολκ παίρνουν καταθέσεις από τους τους γονείς προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως ο 19χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς επίσης και το λόγο που τον οδήγησε στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση