ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δημοσιογράφος νεκρή από σφαίρα εξεγερμένων (Pics, Vid)

Κουκουλοφόρος άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών

Τραγικό θάνατο βρήκε 29χρονη δημοσιογράφος στην πόλη Londonderry της Βόρειας Ιρλανδίας, εν μέσω συμπλοκών συμμοριών. Σύμφωνα με την «The Sun», η κοπέλα τραυματίστηκε θανάσιμα μετά από σφαίρα που δέχθηκε, η οποία προοριζόταν για μέλη της Αστυνομίας.

Τα επεισόδια προκάλεσαν Ρεμπουμπλικανοί, οι οποίοι φαίνεται πως ευθύνονται για τον θάνατο της νεαρής δημοσιογράφου. Όπως ανέφερε πηγή εκ μέρους των Αρχών, ένας κουκουλοφόρος στάθηκε στην άκρη του δρόμου και άρχισε να πυροβολεί κατά των αστυνομικών οχημάτων. Πρόσθεσε ότι «όλοι γυρίσαμε και τρέξαμε. Εγώ σταμάτησε πίσω από ένα αστυνομικό αυτοκίνητο και μια κοπέλα δίπλα μου έπεσε στο έδαφος».

Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε σε τοπικά ΜΜΕ ότι στεκόταν δίπλα στην 29χρονη, όταν αυτή σωριάστηκε στο έδαφος. Η ίδια κάλεσε ασθενοφόρο, ωστόσο μέλη της Αστυνομίας την έβαλαν στο όχημά τους και έσπευσαν στο νοσοκομείο, όπου, τελικά, άφησε την τελευταία της πνοή. 

Όπως μεταδίδει το BBC, η αναταραχή ξεκίνησε όταν μέλη της Αστυνομίας πραγματοποίησαν έρευνες σε σπίτια της πόλης, μετά από υποψίες για σχεδιαζόμενες επιθέσεις. Συγκεκριμένα, αναφέρει η τοπική Αστυνομία, αναζητούνται πυρομαχικά που ενδέχεται να χρησιμοποιηθούν κατά τις ημέρες του Πάσχα.

Επίσης, κατά την ταραχή που ξέσπασε, πάνω από 50 βόμβες μολότοφ εκσφενδονίστηκαν κατά των μελών της Αστυνομίας, ενώ πιστεύεται ότι οι ταραχές ήταν ενορχηστρωμένες, με σκοπό να προκαλέσουν αναστάτωση και να πλήξουν την Αστυνομία.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση