ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκισλέιν Μάξγουελ: Eρευνούν αν έχει αντίγραφα από τα sex tapes του παιδόφιλου Έπσταϊν(vid)

Δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να αξιοποιήσει αυτό το υλικό για να αποφύγει τη φυλακή

Πρώην φιλικό πρόσωπο της 58χρονης socialite πιστεύει ότι η Μάξγουελ μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό για κλείσει συμφωνία με τις Αρχές

Η Γκισλέιν Μάξγουελ μπορεί να έχει στην κατοχή της αντίγραφα από «διεστραμμένα sex tapes» που είχε καταγράψει ο Τζέφρι Έπσταϊν και δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να αξιοποιήσει αυτό το υλικό για να αποφύγει τη φυλακή, εκτιμά πρώην φιλικό πρόσωπο της 58χρονης, που μίλησε στην Daily Mail.

H 58χρονη Μάξγουελ, που συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα στην πολυτελή «κρυψώνα» της στο Μπράντφορντ του Νιου Χάμσαϊρ, αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες, όπως εκείνη του sex trafficking και της ψευδομαρτυρίας. Η Βρετανίδα socialite, που πιστεύεται ότι ήταν η πιο στενή φίλη του Έπσταϊν και φέρεται να προσέλκυε ανήλικα κορίτσια για λογαριασμό του μεγιστάνα, ίσως έχει κρατήσει αποδεικτικά στοιχεία για τις αρρωστημένες πράξεις του Αμερικανού χρηματιστή εις βάρος ανήλικων θυμάτων του, σύμφωνα με άτομο που τη γνώριζε καλά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, όταν οι Αρχές έκαναν έφοδο στο σπίτι του Έπσταϊν στο Μανχάταν μετά την σύλληψή του τον Ιούλιο του 2019, βρήκαν χιλιάδες αποκαλυπτικές φωτογραφίες που απεικόνιζαν, μεταξύ άλλων, ανήλικα κορίτσια. Μια ημέρα μετά την αυτοκτονία του χρηματιστή μέσα στο κελί του τον περασμένο Αύγουστο, οι New York Times δημοσίευσαν ένα άρθρο του δημοσιογράφου Τζέιμς Μπ. Στιούαρτ που είχε πάρει συνέντευξη από τον εκατομμυριούχο έναν χρόνο νωρίτερα, τον Αύγουστο του 2018.

Σε εκείνη τη συζήτηση, ο Έπσταϊν είχε πει στον Στιούαρτ ότι είχε στην κατοχή του στοιχεία για τα διάσημα πρόσωπα που φιλοξενούσε κατά καιρούς στο σπίτι του, τα οποία θα μπορούσαν πιθανώς να βλάψουν τα εν λόγω άτομα ή να τα φέρουν σε δύσκολη θέση και αφορούσαν ενδεχομένως στις σεξουαλικές τους συνήθειες ή τη χρήση ναρκωτικών.

«Η Γκισλέιν ήταν πάντοτε πανούργα. Δεν θα έμενε τόσα χρόνια στο πλευρό του Έπσταϊν αν δεν είχε κάποιου είδους εξασφάλιση. Το απόθεμα των sex tapes που πιστεύω ότι διατηρεί κάπου κρυμμένο η Γκισλέιν μπορεί να αποτελέσει το "χαρτί" που θα την κρατήσει εκτός φυλακής, εάν οι Αρχές είναι διατεθειμένες να προχωρήσουν σε κάποια ανταλλαγή.

Έχει στην κατοχή της αντίγραφα από οτιδήποτε είχε ο Έπσταϊν. Μπορεί να εμπλέκουν στην υπόθεση ορισμένα ισχυρά πρόσωπα με διαστροφές», υπογραμμίζει η πηγή της Daily Mail. Όπως υπογραμμίζει το πρώην φιλικό πρόσωπο της 58χρονης, αν η Γκισλέιν καταστραφεί, μπορεί να πάρει μαζί της στον όλεθρο όλα τα άτομα για τα οποία έχει ενοχοποιητικά στοιχεία.

«Στον Έπσταϊν άρεσε να καταγράφει τον εαυτό του με ανήλικα κορίτσια on camera. Ήθελε να διασφαλίσει ότι θα είχε κάτι που θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει εις βάρος των πλούσιων και ισχυρών ανδρών που επωφελούνταν από την αρρωστημένη γενναιοδώρία του. Στοιχηματίζω ότι μόλις μαθευτεί ότι η Γκισλέιν έχει αυτές τις ταινίες, αυτά τα πρόσωπα θα αρχίσουν να τρέμουν μέσα στα ακριβά τους ρούχα...

Η Γκισλέιν έχει φροντίσει να κρύψει flash drives με όλα τα στοιχεία. Ξέρει όλα τα βρώμικα μυστικά και θα χρησιμοποιήσει ό,τι μπορεί για να σώσει το τομάρι της», συμπληρώνει η πηγή της βρετανικής εφημερίδας.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X