ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γέμισαν τον ποταμό με... γυναικεία στήθη (Pics)

Ο σκοπός ήταν ευγενής και υπέρ των γυναικών

Έναν ιδιαίτερο τρόπο σκαρφίστηκαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης 72andSunny στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, για να περάσουν σημαντικά μηνύματα στις γυναίκες όλου του κόσμου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Τοποθέτησαν επιπλέοντα... γυναικεία στήθη στα κανάλια της πόλης. Τα στήθη αυτά, φυσικά και ήταν ψεύτικα, ωστόσο είχαν διαφορετικά χρώματα, αποχρώσεις, μέγεθος και σχήμα.

Ο σκοπός της εκδήλωσης 72andSunny ήταν το να στείλει δυνατά μηνύματα προς όλους και κυρίως τις γυναίκες, ότι τα στήθη τους είναι... «απλώς, στήθη», όπως κάθε άλλο μέρος του σώματός μας. Αφορμή ήταν τα αποτελέσματα μιας έρευνας που καταδείκνυε ότι το 78% των γυναικών ένιωσε ντροπή για το στήθος του, κάποια στιγμή της ζωής τους.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανάρτηση στην σχετική σελίδα που δημιουργήθηκε στο twitter, από τα μικρότερα στα μεγαλύτερα, στα στήθη με τριχοφυία, από τα ψεύτικα σε αυτά με piercing - έκκληση στον κόσμο να χαρεί όλα τα στήθη, απελευθερωμένος από ντροπή και στιγματισμό, να μην τα αντιμετωπίζει ως αντικείμενα, να μην τα βλέπει ως αντικείμενο παρενόχλησης ή να τα λογοκρίνει. Όπως κάθε άλλο μέρος του σώματός μας, όπως τα αφτιά μας, η μύτη μας κτλ, έτσι πρέπει να αντιμετωπίζονται και τα γυναικεία στήθη, επισημαίνει.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση