ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξαλλη γυναίκα εισέβαλε στον γάμο του πρώην της (vid)

«Δεν μπορείς να παντρευτείς, σ'αγαπώ»

Όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα εισέβαλε στην αίθουσα που γινόταν ο γάμος κι άρχισε να φωνάζει στον γαμπρό, ότι δεν μπορεί να παντρευτεί γιατί τον αγαπά, ενώ στη συνέχεια επιτέθηκε στην έκπληκτη νύφη.

Τη σκηνή κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας από τους καλεσμένους κι όπως ήταν φυσικό, το βίντεο κυκλοφόρησε αμέσως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και έγινε viral. Το περιστατικό λέγεται ότι σημειώθηκε στην Πόλη του Μεξικό.

Δείτε το βίντεο με την έξαλλη γυναίκα να προσπαθεί να χαλάσει τον γάμο:

Σε αυτό βλέπουμε μία γυναίκα, της οποίας το όνομα δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα όπως αναφέρει η Daily Mail, να «μπουκάρει» στην αίθουσα όπου βρισκόταν σε εξέλιξη ο γάμος, και να φωνάζει «Ρίτσαρντ, δεν μπορείς να παντρευτείς». Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, την άκουσαν να φωνάζει «Σε αγαπώ, δεν μπορείς να παντρευτείς».

Αρχικά, την εξαγριωμένη γυναίκα σταματούν δυο άνδρες και μια άλλη γυναίκα, αλλά στη συνέχεια αυτή καταφέρνει να ξεγλιστρήσει από τα χέρια τους. Τότε τρέχει προς το μέρος της νύφης και φαίνεται να προσπαθεί να τη χαστουκίσει, ενώ συνεχίζει να ουρλιάζει σε κατάσταση υστερίας.

Κι ενώ η γυναίκα που απ’ ό,τι φαίνεται δεν είχε ξεπεράσει τον πρώην της, συνέχιζε να ουρλιάζει, ένας άντρας, ο οποίος μοιάζει να είναι ο γαμπρός, ακούγεται να λέει «βγάλτε την έξω».

Τελικά, κάποιοι από τους παρευρισκομένους καταφέρνουν να την απομακρύνουν, ενώ οι καλεσμένοι παρακολουθούν έκπληκτοι, προσπαθώντας να καταλάβουν τι συμβαίνει.

Πηγή: iefimerida.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση