ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αναισθησιολόγος βίασε σχεδιάστρια μόδας αμέσως μετά την πλαστική επέμβαση στο στήθος (pics)

Η καταγγελία της 35χρονης Erika Bykova και η περί του αντιθέτου κατάθεση του 59χρονου αναισθησιολόγου

Την άκρη του νήματος μίας υπόθεσης με πολύ μυστήριο, σεξ και αντικρουόμενες καταγγελίες προσπαθεί να βρει η ρωσική αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία Ρωσίδας σχεδιάστριας μόδας, ο αναισθησιολόγους που της χορήγησε το φάρμακο για την πλαστική επέμβαση στο στήθος της, τη βίασε ελάχιστα λεπτά μετά την εγχείριση και ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια του αναισθητικού φαρμάκου.

Η 35χρονη Erika Bykova έκανε σεξ με τον αναισθησιολόγο ελάχιστα λεπτά μετά την προσθετική στήθους, καταγγέλοντας ωστόσο ότι η σεξουαλική πράξη δεν έγινε με τη συγκατάθεσή της, καθώς ήταν ακόμη «μεθυσμένη». «Λόγω της αναισθησίας ήμουν ανήμπορη να αντιδράσω, ή να φωνάξω βοήθεια», δήλωσε η Erika Bykova.

Δράστης αυτής της περίεργης ιστορίας ήταν ο 59χρονος Yuri Chernikov, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες. Σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι όντως βίασε την 35χρονη Ρωσίδα σχεδιάστρια, ο αναισθησιολόγος αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης ακόμη και έξι ετών.

Ο αναισθησιολόγος δήλωσε στην κατάθεσή του ότι η παντρεμένη σχεδιάστρια μόδας του είπε ότι αισθανόταν καλά μετά τη σεξουαλική πράξη.

«Ήταν η πρώτη μου εγχείριση. Ήθελα να επέμβω στο στήθος, για να αισθάνομαι καλύτερα. Ο σύζυγός μου ήταν κατά της εγχείρισης και μου έλεγε ότι είμαι αρκετά όμορφη και ότι δεν χρειάζομαι κανενός είδους επέμβαση», δήλωσε η 35χρονη μητέρα ενός παιδιού και σχεδιάστρια μόδας.

Πηγή: protothema.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση