ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

28χρονη δασκάλα από την Αυστραλία είχε ερωτικές σχέσεις με δύο μαθήτριες της

Ποινή φυλάκισης μέχρι 20 χρόνια προνοεί η νομοθεσίας της χώρας

Αντιμέτωπη με φυλάκιση μέχρι και 20 χρόνια μπορεί να βρεθεί η 28χρονη καθηγήτρια τέχνης στην Αυστραλία αφού κατηγορείται ότι είχε ερωτικές σχέσεις με δύο μαθήτριες της.

Η 28χρονη είχε συλληφθεί τον περασμένο χρόνο όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε σεξουαλική σχέση με δύο μαθήτριες της για περισσότερο από δύο χρόνια. Η έρευνα ξεκίνησε όταν οι δύο μαθήτριες ισχυρίστηκαν ότι είχαν σχέση με την καθηγήτρια τους.

Πιο αναλυτικά, οι δύο μαθήτριες ανέφεραν στους αστυνομικούς αναλυτικά τις ερωτικές τους συνευρέσεις με την 28χρονη καθηγήτρια, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στις εισαγγελικές αρχές να της απαγγείλουν κατηγορίες για σχεδόν 48 σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον των δύο κοριτσιών, που τον χρόνο των γεγονότων ήταν στην ηλικία των 16 και 13 ετών αντίστοιχα.

Η δίκη της καθηγήτριας αναμένεται να λάβει χώρα τον προσεχή Μάιο, ενώ μέχρι τότε παρακολουθείται από ψυχολόγους κατ' εντολή του δικαστηρίου. Τέλος να σημειωθεί πως απομακρύνθηκε άμεσα από το σχολικό περιβάλλον, μόλις έγιναν γνωστές οι καταγγελίες των δύο ανήλικων κοριτσιών.

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση