ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πέθανε από κορωνοϊό γνωστός Έλληνας σκηνοθέτης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» τον καλλιτεχνικό χώρο ο οποίος μετρά μια ακόμα απώλεια. Ο λόγος για τον σκηνοθέτη Βασίλη Νικολαΐδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή «χτυπημένος» από τον κορωνοϊό.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΤΑΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook στην οποία δεν παρέλειψε να πει και ένα δημόσιο ευχαριστώ.

«Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου… Βαριά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαΐδης με τις τόσες επιτυχίες και το μεγάλο έργο έφυγε από κοντά μας…Η τελευταία του παράσταση ήταν μαζί μας πέρυσι το. Θρυλικό ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ στο θέατρο Κορονετ που το σταμάτησε ο κορωνοιος..Λατρεμένε μου Βασίλη σ ευχαριστούμε για όσα μας προσέφερες, ήθος και γνώση» έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτηση του.

Μάλιστα, σε ερωτήσεις που δέχθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με τα αίτια του θανάτου του σκηνοθέτη, απάντησε πως ο Βασίλης Νικολαΐδης «έφυγε» από κορωνοϊό.

 

Έφυγε ακόμα ένας αγαπημένος μου... Βαρειά θλίψη και οδύνη. Ο σπουδαίος μας σκηνοθέτης Βασίλης Νικολαιδης με τις τόσες...

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2021
ΠΗΓΗ: newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση