ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βγήκαν σε ταράτσα για να κλέψουν χαλκό - Ακινητοποιήθηκε από πολίτη ο ένας

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα για αδικήματα παράνομης κατοχής περιουσίας και απόπειρας κλοπής, καθώς και για παραβίαση του νόμου περί διανοητικής ιδιοκτησίας

Γύρω στις 2μ.μ. χθες λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε οροφή πολυκατοικίας στη Λεμεσό, βρίσκονταν δύο άγνωστα πρόσωπα, τα οποία πιθανόν να προσπαθούσαν να κλέψουν χαλκό.

Μέλη της Αστυνομία μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν έναν 42χρονο, να βρίσκεται ακινητοποιημένος από πολίτη, ενώ ο δεύτερος ύποπτος είχε τραπεί σε φυγή.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα στο οποίο επέβαινε ο 42χρονος, εντοπίστηκαν διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συσκευές κινητής τηλεφωνίας, μία θήκη με εργαλεία, ένα ξύλινο ρόπαλο και ένα μαχαίρι, για τα οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την κατοχή τους.

Εναντίον του 42χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Επίσης, σε δεύτερη περίπτωση χθες στη Λεμεσό, γύρω στις 7.30μ.μ, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, κατά τη διάρκεια μηχανοκίνητης περιπολίας, ανέκοψαν για έλεγχο ελαφρύ φορτηγό που οδηγούσε 53χρονος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, εντοπίστηκε εντός του οχήματος μεγάλη ποσότητα ειδών ένδυσης και υπόδησης για τα οποία εγέρθηκαν υποψίες ότι παραβίαζαν τον νόμο της παράνομης κατοχής εμπορευμάτων και των δικαιωμάτων διανοητικής ιδιοκτησίας.

Στη συνέχεια, τόσο το όχημα όσο και ο 52χρονος, οδηγήθηκαν στα γραφεία του Τμήματος Τελωνείων, όπου ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση