ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλοκαίρι και σήμερα! Πότε πέφτει η θερμοκρασία...

Δείτε την πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ, παρόλο που αρχικά στα νοτιοδυτικά θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ.Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο
ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 21 βαθµούς στο εσωτερικό στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και στους 17 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα αναµένεται να παρατηρούνται παροδικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή µέχρι την Τρίτη, ενώ την Τετάρτη αναµένεται µικρή πτώση. Οι Θερµοκρασίες θα είναι πιο πάνω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X