ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλειστοί δρόμοι στη Λευκωσία την Κυριακή

Κλειστά τμήματα της λεωφόρου Στροβόλου και της Αρχ. Κυπριανού το πρωί της Κυριακής λόγω αγώνα δρόμου

ΚΥΠΕ

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοίνωσε ότι την Κυριακή 19/2/2023, από τις 7:00 π.μ. μέχρι τις 11:00 π.μ. το αργότερο, θα είναι κλειστές για την τροχαία κίνηση η λεωφόρος Στροβόλου, από τη φωτοελεγχόμενη συμβολή της με την οδό Παύλου Μελά μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφ. Αθαλάσσας και στις δύο κατευθύνσεις (η οδός Ελαιώνων θα παραμείνει ανοικτή), η λεωφόρος Στροβόλου από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Αθαλάσσας μέχρι τη συμβολή της με την οδό Αρχ. Κυπριανού (μόνο οι λωρίδες προς Λευκωσία) και η οδός Αρχ. Κυπριανού, από τη συμβολή της με τη Λεωφ. Στροβόλου μέχρι τη συμβολή της με τη Λεωφ. Προδρόμου, λόγω της διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την ονομασία «CYPRUS ROAD RACES GRAND PRIX», που διοργανώνει η ΚΟΕΑΣ σε συνεργασία με την Αστυνομία.

Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση που μεταδίδει το ΓΤΠ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν όλες οι απαραίτητες διευθετήσεις για την ομαλή και ασφαλή εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω παρακείμενων δρόμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Μύρισε Πάσχα στη Lidl Food Academy

Η Lidl Κύπρου για ακόμα μία χρονιά υποδέχτηκε εκατοντάδες επισκέπτες στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΟΙΝΩΝΙΑ