ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το φλερτ του ποδοσφαιριστή και το νέο στήθος που θέλουν ν’ αντιγράψουν όλες

«Χριστούγεννα, Χριστούγεννα, ευτυχισµένα δεν γίνονται, αγάπη µου χωρίς εσένα…», ναι η πιο glamorous εποχή του χρόνου, finally, έφτασε και είµαι excited για πάρα πολλούς λόγους. Parties και events έχουν φυσικά την τιµητική τους, συνοδευόµενα πάντα µε τις απαραίτητες «διορθωτικές» κινήσεις από όλες µας για να µπορέσουµε απαστράπτουσες να γιορτάσουµε! Full up είναι οι µέρες αυτές για τους πλαστικούς και µε την Celine φροντίσαµε να κλείσουµε εγκαίρως το ραντεβού µας.
Καθώς περιµέναµε στον χώρο υποδοχής για τη σειρά µας σε γνωστό πλαστικό, δίπλας µας καθόταν γνωστή κυρία µε µια φίλη της και κουβέντιαζαν. Το αστείο βέβαια ήταν ότι επειδή µε τη Celine φορούσαµε µάσκα δεν µας κατάλαβε. Την ακούσαµε λοιπόν να λέει στη διπλανή της πως ήθελε να κάνει πλαστική το στήθος της. Είδε το καινούριο γνωστής πανέµορφης κυρίας σε ένα από τα διάφορα πάρτι και ζήλεψε! Η Celine παρακολουθούσε άναυδη την συζήτηση που εξελισσόταν µπροστά µας, χωρίς να µπορεί να αρθρώσει λέξη. Τελικά, εµείς πρώτες βρήκαµε τον καλύτερο πλαστικό, µε µένα αντί να σχολιάζω να σκέφτοµαι αν θα προλάβαινα να παραγγείλω τις γόβες που µου άρεσαν από γνωστό site.
Μετά το κατάλληλο τρύπηµα… θέλαµε να κακοµάθουµε τον εαυτό µας και καταλήξαµε να γευµατίζουµε στο αγαπηµένο µας εστιατόριο, που µέρες είχαµε να επισκεφτούµε… Εκεί σε ένα scroll έπεσα πάνω σε µια φωτογραφία που λάτρεψα! Κάτια και Ελίνα Θεοδότου πόζαραν για το ετήσιο ηµερολόγιο του οργανισµού ΚΥΦΑ για το 2023 και έκλεψαν τις εντυπώσεις µε το στιλ και τις ενδυµατολογικές τους επιλογές.
Το βράδυ, σε ένα soire µε ζευγάρια, ο σύζυγος γνωστής κυρίας άρχισε να µας µιλά για το νέο ροζ σκάνδαλο στον χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου. Λοιπόν, εν ολίγοις µας αποκάλυψε ότι ποδοσφαιριστής µεγάλης οµάδας, λάτρης του γυναικείου φύλλου και γνωστός για την «άτακτη» ζωή του, φλέρταρε σύντροφο συµπαίκτη του, µε τον δεύτερο να τον παίρνει πρέφα! Τώρα, οι κακές γλώσσες, όπως µας διευκρίνισε ο Theo, λένε πως η κυρία ανταποκρίθηκε στο φλερτ, το ερώτηµα ωστόσο που αιωρείται είναι αν και αυτό είναι εις γνώση του συντρόφου της.

Υ.Σ Χωρισµός έκπληξη θα σκάσει τις επόµενες µέρες στην λατρεµένη κυπριακή showbiz. Το ζευγάρι αποφάσισε έπειτα από ένα χρονικό διάστηµα κοινής πορείας να τραβήξει χωριστούς δρόµους. Οι φήµες οργιάζουν για το συγκεκριµένο, αφού παρά τις προσπάθειές τους να κρατήσουν χαµηλούς τόνους φαίνεται πως το τέλος ήταν επεισοδιακό. Η κυρία ήθελε να παντρευτεί, αλλά ο κύριος ήθελε να ζήσει ελεύθερο πουλί!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Gossip Girl: Τελευταία Ενημέρωση

Gossip Girl

Κάποια µάς είπε ψέµατα…!

Full excited σάς γράφω σήµερα, απολαµβάνοντας το απέραντο µπλε και το mohito µου από την ξαπλώστρα του Nammos στη Μύκονο… ...
Gossip Girl
 |  GOSSIP GIRL