ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εσείς προσέξατε την αλλαγή στην εμφάνιση της Ελινας Θεοδότου;

Διάθεση για αλλαγές φαίνεται να έχει η Ελίνα Θεοδότου

Η άνοιξη φέρνει μια φρέσκια αύρα και μια αίσθηση ανανέωσης που μάς ενθαρρύνει να αναβαθμίσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως θεωρείται η ιδανική εποχή για να ανανεώσουμε το ντουλάπι μας με φρέσκα χρώματα και νέα ρούχα που αντικατοπτρίζουν τη φωτεινή και ζωντανή πλευρά της εποχής, ενώ είναι και η τέλεια χρονική στιγμή για να δοκιμάσουμε νέα χτενίσματα και χρώματα μαλλιών που θα μας δώσουν ένα ανανεωμένο και αναζωογονημένο στυλ. Με αυτή ακριβώς την διάθεση φαίνεται να αποχαιρέτησε τον πρώτο μήνα της άνοιξης η Ελίνα Θεοδότου, η οποία όπως μάς έδειξε μέσα από μια εικόνα που μοιράστηκε τις προηγούμενες ημέρες προχώρησε σε μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η Ελίνα Θεοδότου υιοθέτησε μακριές αφέλειες και wavy χτένισμα, με το νέο της hair look να της ταιριάζει απόλυτα και να προδίδει την ανανεωμένη της διάθεση.

Με αφορμή το νέο της κούρεμα, αξίζει να θυμίσουμε πως οι αφέλειες είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο hot κουρέματα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024. Αυτό το στυλ προσδίδει μια δροσερή και μοντέρνα πινελιά σε κάθε εμφάνιση, ενώ να προσθέσουμε πως αυτό που κάνει τις αφέλειες τόσο ελκυστικές είναι η δυνατότητα να προσθέτουν βάθος και κίνηση στα μαλλιά, δίνοντας έναν αέρα νεανικότητας και φρεσκάδας. 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση