ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νικόλας & Γιώτα Παπαδόπουλου: Τί γιορτάζουν τρεις μέρες πριν τις εκλογές

Οι αναρτήσεις στα social media

Μαριλού Χατζηκλεάνθους

Στην τελική ευθεία για τις Προεδρικές εκλογές και μπορεί να είμαστε μόλις τρεις ημέρες πριν, ωστόσο ο Νικόλας και η Γιώτα Παπαδοπούλου έχουν έναν πολύ σημαντικό λόγο να γιορτάζουν...

Πώς γίνεται αλλιώς, αφού τα δίδυμά τους, Αναστασία και Τάσος έχουν γενέθλια και σήμερα γίνονται 15 ετών.

Οι γονείς τους θέλησαν να τους ευχηθούν και μέσω social media και το έκαναν με αναρτήσεις ξεχωριστές, κατάλληλες για τη σημερινή ημέρα. Την αρχή έκανε η Γιώτα Παπαδοπούλου, η οποία δημοσίευσε φωτογραφίες με τα παιδιά της από το σημέρα, αλλά και από όταν εκείνα ήταν στα πρώτα χρόνια της ζωής τους, σχολιάζοντας στη σχετική λεζάντα: «15!!! Να μας ζήσετε Τασσάκια μας!! Είστε η ομορφότερη έκπληξη στην ζωή μας !! Σας αγαπάμε !!!».

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yiota Papadopoulou (@yiotapap4)

 

Με τη σειρά του ο Νικόλας Παπαδόπουλος δημοσίευσε άλλη φωτογραφία με τα δίδυμά τους σχολιάζοντας: «Δεκαπέντε χρόνια, ομορφιά, χαμόγελο, σπιρτάδα, σκανταλιά, σοφία, καλοσύνη, λίγη πονηριά και... πολλή αγάπη... Επί 2! Χρόνια πολλά, Τασσάκια μας! Με υγεία και καλοτυχία».

 

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και η σύζυγός του έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια κι έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά, που τα λατρεύουν..

 

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση